icon

3D ultrazvuk na Orave

dzulik_
19. mar 2018

Ahojte, prosím viete mi poradiť kde by sa na Orave dal absolvovať 3D ultrazvuk, resp. ktorý doktor robí ultrazvuk aj iným tehuľkám, nie iba svojim pacientkam? 🙂

dzulik_
autor
9. apr 2018

@shades3 ťažko povedať, niekde som čítala, že prvorodičky nemajú ešte takú roztiahnutú maternicu, tak aj bruško dlhšie nevidieť a môže byť menšie, tak som zvedavá či to bude tak aj u mňa 😀 nemožné to škatuľkovať, to je jasné, ale hlavne aby tí naši drobčekovia boli zdraví, čo tam po veľkom bruchu 😉

shades3
10. apr 2018

@dzulik_ ja som aj pri prvej dcerke mala mega brucho, a teraz snad fakt este vacsie... sa ma hocikto pyta, ze kedy teda uz, a ked poviem v juli, tak im oci idu vypadnut. A co, aspon ma susen vela miesta na plavanie 😂

dzulik_
autor
17. apr 2018

@shades3 presne, len neviem akým štýlom tam tá moja pláva, lebo to sú niekedy fakt až nepríjemné pohyby čo tam vystrája 🙂 a najviac sa jej páči, keď ma môže štuchať do mechúra 😅

shades3
17. apr 2018

@dzulik_ oh ano, mne sa zda, ze mi donho pcha prsty na nohach 😂

dzulik_
autor
17. apr 2018

@shades3 takže tiež ste ešte otočení dolu ritkou? moja je tak už hádam od 12tt, nie a nie sa inak otočiť a potom ma stále len tam kope a ručičkami boxuje kdesi pomaly už pri žalúdku 😀

shades3
18. apr 2018

@dzulik_ na poslednom vysetreni bol pozdlzne, ale to doki povedal, ze je to fuk, ze sa este x krat moze otocit.. a najcastejsie citim kopance bud naboku, cize v tej pozdlznej, resp.priecnej polohe, alebo potom v mechure.. takze asi hlavou dole este nebude.. no dufam, ze je este cas.. ale fakt by mi cisar nevadil, tak to nejako moc neriesim 😂😂😂

dzulik_
autor
18. apr 2018

@shades3 naša je stále otočená KP, čakám, že by sa mohla už aj inak dať... ani mne by cisár nevadil, ale hlavne preto nech už konečne nekopcuje do mechúra, lebo niekedy je to už fakt na nervy 😀 akosi sa jej nechce do inej polohy, takto jej to asi vyhovuje 🙂

shades3
18. apr 2018

@dzulik_ a tak este maju cas, nie? 🙂 nas natahuju...

dzulik_
autor
19. apr 2018

@shades3 majú, len aby to potom stihli 😀

shades3
19. apr 2018

@dzulik_ tak toho sa nebojim, dcerka sa vypytala o tyzden skor, podla mna synator ked tak este tiez skor.. :P uz teraz mam pocit, akoby fakt prstami sa uz-uz tlacil von 🙂

dzulik_
autor
20. apr 2018

@shades3 no veď ešte nám to bude aj chýbať to kopkanie a tlačenie v brušku, keď sa už drobci narodia 🙂

shades3
21. apr 2018

@dzulik_ urcite! I ked teraz ma tri dni tak tlaci a tvrdne, ze ma ide porazit!

dzulik_
autor
23. apr 2018

@shades3 mne zas naopak, akonáhle príde víkend, tak akoby spinkala celý čas, cez týždeň vystrája a potom cez víkend oddychuje, až je to čudné 😀 dávajú nám zabrať už teraz, možno aby sme boli pripravené čo bude potom, keď sa narodia 😉

shades3
23. apr 2018

@dzulik_ ja tiez hovorim, ze to nespanie je tvrda priprava 😂😂😂 ja ked sedim v office, tak ma furt bombarduje kopancami, a ked lietam ako zmyslov zbavena cez vikend, tak je ticho - takze to by sedelo.. ale asi som to prehnala, a preto ma tlacil a brucho ako kamen, ble.. ale ked som si slahla nohy hore a oddychovala (normalne ze muky pre mna), tak sa to ukludnilo..

dzulik_
autor
24. apr 2018

@shades3 presne, mňa tiež v práci stále kope, cez víkend varím, upratujem atď, tak nič, oddych 🙂 to aj mne zvykne pri väčšej fyzickej námahe stvrdnúť brucho, vždy pomôže magnezko + oddych 🙂 dr sa vždy pýta či mi tvrdne brucho, ale už jej to ani nehovorím, lebo by ma zas vyplašila a poslala do nemocky a to ozaj nechcem 😝

shades3
25. apr 2018

@dzulik_ jasne, ja keby som to doktorovi povedala, tak by aj tak len zavalil, ze to je normalne - ako na vsetko 🙂 tak mu to ani nepoviem, ved naco.. vzdy to prejde, ked dam nohy hore, aj teraz je dobre.. nemocku nam naozaj este netreba x

dzulik_
autor
25. apr 2018

@shades3 presne tak, niekedy netreba všetko moc riešiť a moc prežívať... mňa by zas do nemocnice poslala.. bola som 4 dni v 22tt a stačilo mi 😀 vtedy som povedala, že najbližšie tam chcem prísť až keď pôjdem do pôrodnice pre drobca 🙂

shades3
25. apr 2018

@dzulik_ ja som nastastie nebola, a dufam, ze tiez az na porod x

dzulik_
autor
26. apr 2018

@shades3 tak už len vyložiť nohy, oddychovať a čakať na TP 😀

daniela94
26. apr 2018

Ahojte chcela by som sa opyat ake mate skusenosti s 3D/4D ultrazvukom v PP?

shades3
27. apr 2018

@dzulik_ no ked mne treba natriet plot... pergolu... pokopat 😂😂😂😂

dzulik_
autor
28. apr 2018

@shades3 to poznám... 😀 mne by bolo treba aj okná umyť, ale tie asi budú musieť počkať 😅

shades3
28. apr 2018

@dzulik_ ja som vcera umyla posledne 😂😂😂😂

dzulik_
autor
2. máj 2018

@shades3 ja som nechcela hlavne kvôli tomu, že mi každý hovorí, že to nie je bezpečné umývať okná v tehotenstve, aby som si neublížila.. ale nakoniec som ich predsa umyla, pomaličky, opatrne, už som sa na to nemohla pozerať 😀

shades3
2. máj 2018

@dzulik_ to iste aj ja... tam hlavne risk padu...

dzulik_
autor
3. máj 2018

@shades3 presne, len niektoré postaršie susedy stále žijú v domnení, že keď tehuľka dvíha ruky nad hlavu, tak sa môže dieťatku omotať pupočná šnúra okolo hlavičky

shades3
6. máj 2018

@dzulik_ hihi aha.. tak to by potom ludstvo asi vymrelo 😂😂😂

dzulik_
autor
7. máj 2018

@shades3 asi hej 😀 občas je celkom sranda počuť tie ich povery a neviem čo 🙂 kedysi sa tým ľudia riadili a vidieť, že niektorým to zostalo doteraz namiesto toho, aby zapojili trochu zdravého rozumu 😲

shades3
8. máj 2018

@dzulik_ obavam sa, ze to je tak v kazdej oblasti... denne sa s tym stretnem tisickrat.., niekedy ani neviem, ci sa smiat a ci plakat...

dzulik_
autor
9. máj 2018

@shades3 presne, to poznám, len škoda, že sa to netýka len starších generácii 😀