3D ultrazvuk na Orave
Ahojte, prosím viete mi poradiť kde by sa na Orave dal absolvovať 3D ultrazvuk, resp. ktorý doktor robí ultrazvuk aj iným tehuľkám, nie iba svojim pacientkam? 🙂
@dzulik_ na poslednom vysetreni bol pozdlzne, ale to doki povedal, ze je to fuk, ze sa este x krat moze otocit.. a najcastejsie citim kopance bud naboku, cize v tej pozdlznej, resp.priecnej polohe, alebo potom v mechure.. takze asi hlavou dole este nebude.. no dufam, ze je este cas.. ale fakt by mi cisar nevadil, tak to nejako moc neriesim 😂😂😂
@dzulik_ ja tiez hovorim, ze to nespanie je tvrda priprava 😂😂😂 ja ked sedim v office, tak ma furt bombarduje kopancami, a ked lietam ako zmyslov zbavena cez vikend, tak je ticho - takze to by sedelo.. ale asi som to prehnala, a preto ma tlacil a brucho ako kamen, ble.. ale ked som si slahla nohy hore a oddychovala (normalne ze muky pre mna), tak sa to ukludnilo..
@shades3 presne, mňa tiež v práci stále kope, cez víkend varím, upratujem atď, tak nič, oddych 🙂 to aj mne zvykne pri väčšej fyzickej námahe stvrdnúť brucho, vždy pomôže magnezko + oddych 🙂 dr sa vždy pýta či mi tvrdne brucho, ale už jej to ani nehovorím, lebo by ma zas vyplašila a poslala do nemocky a to ozaj nechcem 😝
Ahojte chcela by som sa opyat ake mate skusenosti s 3D/4D ultrazvukom v PP?

@shades3 ťažko povedať, niekde som čítala, že prvorodičky nemajú ešte takú roztiahnutú maternicu, tak aj bruško dlhšie nevidieť a môže byť menšie, tak som zvedavá či to bude tak aj u mňa 😀 nemožné to škatuľkovať, to je jasné, ale hlavne aby tí naši drobčekovia boli zdraví, čo tam po veľkom bruchu 😉