Abrupcia placenty

bodka2213
14. okt 2017

Ahojte , bola som v nemocnici pre krvácanie v 11tt , abrupcia placenty . Teraz som v 18tt. Mal niekto niečo podobné ? Ako to dopadlo až do samého konca ? Bolo bábo po pôrode vporiadku ? Aké sú riziká pri pôrode ??

jankaga
14. okt 2017

Ako ti zistili abrupciu placentyv 11tt?ja viem, ze placenta sa zvykne idlupovat az v tretom trimestri. Ja som krvacala od 13tt do ca 21tt.koli hematomu

bodka2213
autor
14. okt 2017

Tak to neviem , keď ma prepúšťali som to mala v papieroch , aj v tom pre seba ktorý som si mala dať do tehotenského p.

jankaga
14. okt 2017

@bodka2213 hmm a uz nekrvacas? Lebo to je tak zavazne, ze zena moze vykrvacat. Preto sa mi to nezda. Inak akekolvek krvacanie v tehotenstve je hop alebo trop. Moze a nemusi dopadnut dobre. U mn dopadlo dobre aj ked to vyzeralo do poslednej chvile zle

minttu
14. okt 2017

@bodka2213 Ani mne sa to nezda. Ja som mala krvacanie v tyzdnoch 10 a 13, pravdepodobne kvoli upevnovaniu placenty. Dopadlo to dobre, v nemocnici som hospitalizovana nebola, iba na vystreni.

adam2506
14. okt 2017

Ja som krvácala v 8tt masívnejšie potom do 20 TT špineníe.Obdeň mi pichali injekcie ,užívala som kys.listovú ,vysoké dávky magnerotu,duphaston.Vydržali sme do 33tt,vtedy sa úplne odtrhla a išlo o sekundy .Krv netiekla ale liala.Urobili mi sekciu v celkovej narkoze išlo o prežitie.

bodka2213
autor
24. okt 2017

Krvácala som iba jeden deň. Keď som prišla na pohotovosť , v podstate iba asi hodinku a to mierne krvácanie . Od vtedy sa mi nič hvala bohu nerobí . Nejako som to neriešila keďže lekárka povedala že to není nič vážne , až keď som to v papieroch prečítala tak som veľa o tom googlila čo to vlastne je . A zistila som že je to dosť vážna vec. Preto ma to zaujíma , či bola bábo v poriadku atď . Ďakujem zatiaľ za info ;)

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre