Ako ležať na gauči v tehotenstve?
To, ze pri spani nemam lezat na chrbte som sa uz docitala. Ale ako teda lezat cez den, ked som na gauci? Vzdy som lezavala na gauci s pokrcenymi nohami, trochu podvihnutou hlavou vankusikom. Je to bezpecne?
Presne ako píše @sissy27
Si LEN tehotná.lez ako ti je dobre. 🥴
esteze sa takuto blbost pytas anonymne
s tehotenskym vankusom vies aj na bruchu spat :D sice ja nemozem mna potom kope jak diva 🥴😀
WTF? Myslela som si, ze strop je "vdychla som trblietky"...
@diewcatqoo to mala nejaka tehula tu takyto problem? 😂
@diewcatqoo pre mňa bola topka roka “môžem v tehotenstve žemľovku?” ale teda ak to nie je od rovnakej osoby (čo podľa mňa je), tak konkurencia je veľmi silná...
A prečo sa nemá spať na chrbte???
@diewcatqoo o áno, trblietkova bola dobrá, ešte bola jedna, čo vbehla autom na retarder a bála sa, že potrati kvôli tomu 😂
DNES tu už bola jedna téma o ležaní na chrbte 🙄 zase?
žemlovka bola dobrá 😎 retardér som nevystihla. tie trblietky si pamätám, ale mňa nezaujali...
Trblietky boli super, podla mna sa autorke narodil druhy Vitas 😀
Zabudli ste na prezliekanie perin ✋
Ako naozaj je to vtipné, ale zas na druhej strane, vždy lepšie ako.sa hrať na hrdinku a ohrozovať život bábätká
Ja som zažila tiež tehotensku a popôrodnu demenciu, fakt som mala pocit, že osprostievam, ale toto a zemlovka je 🔝. Fakt nerozumiem, čo sa to so ženami deje. Zachvilku sa tu niektorá spýta, kedy môže chodiť 💩🚽, či môže prdiet keď je tehotná (lebo čo ak z toho dieťa ohluchne)🤦♀️.
Áno, ja chápem že sa ženy boja o babo, ja som bola tiež vysrata jak poistky, ale to nemáte nikoho v okolí koho sa môžete spýtať na take veci?
Teda konkrétne toto keby sa spýtam maminy alebo kamošiek, asi by si mysleli že som debil, ale tak všetci sme nejakí 🤣🤷♀️

Tak ako ti je pohodlné. A spať tiež.