icon

Ako zvládnuť lietanie v 21. týždni?

helena220
9. apr 2013

Ahojte, som v 21.tt a v sobotu letime z Anglicka na Slovensko,konecne. Co som sa informovala tak zatial nepotrebujem mat vypisany od lekara ,,fit to fly" ale chcem sa spytat, ako to najlepsie zvladnut. Nemam nejake velke zdr.problemy, len ma este trapia obcasne nevolnosti a zavraty. Ma niektora z vas skusenosti z lietnim v tehu? ako ste to prezivali? budem vdacna za kazdu cennu radu,ktora mi let moze sprijemnit, aby som sa vyhla zbytocnym komplikaciam. Letela som uz asi 7 x, ked som nebola tehotna a bolo to pre mna dost stresujuce, krvacala som z nosa, takmer mi praskli bubienky, co sa lietadla tyka tam som ako z cukru🙂)

soldi
9. apr 2013

@helena220 ja som letela teraz v januari, to som bola okolo 20tt. a znasala som to presne tak isto, ako ked som tehotna nebola 🙂 a to som mala na kolenach este 1,5 rocneho syna a let trval 5 hodin 🙂
akurat sa odporuca viac pit a obcas sa prejst ako prevencia proti tromboze 🙂

roja29
9. apr 2013

noo tiez ma velmi zaujimaju reakcie na let v tehotestve . . . ja letim buduci tyzden do londyna a tyzden na to spat . . . doteraz som neletela tak vobec neviem co ocakavat 😒 len dufam, ze tu nikto nenapise prilis negativnu skusenost lebo to veru nikam nejdem potom a tatitno nech si pride pozriet nas, ved on je netehotny 😀

niki18
9. apr 2013

Zdravim baby! !! Tak ja som letela minuly tyzden a vsetko uplne v poriadku! !!!!moje osobne rady : oblecte si nieco pohodlne (leginy, teplaky alebo nieco na ten styl....), hlavne tak, aby vam nebolo velmi teplo, zabookujte si miesto na sedenie v ulicke - jednoduchsi pristup na wc a predsa len, si mozte viac natiahnut nohy v ulicke 😎 majte pri sebe flasku vody, pretoze tekutiny su velmi dolezite a vyhnete sa tak krcom a na co nedam dopustit pri kazdom lete su zuvacky pri vzlietani! !!!! Nemalo by vam zalahnut v uchu pokial zujete....nikdy som nemala negativnu skusenost pri lietani a dokonca si myslim, ze tie turbulencie sa este aj miminu pacili....mal to ako na horskej drahe.....hlavne ziadny stres....pokial mate este neake otazky kludne sa pytajte 😉 prajem stastnu cestu
@roja29
@helena220

roja29
9. apr 2013

@niki18 si ma velmi potesila 😉

zizonka
9. apr 2013

Ahojte, suhlasim s niki18. letela som v 28tt do Londyna a spat, sedela som pri ulicke (toalety sa mi nevyhli) a mala pri sebe flasu vody a tiez nieco male na zjedenie.. vsetko bolo ok. Tiez som poziadala o osobnu prehliadku a nesla cez snimac a nebol s tym problem ani v BA ani v Londyne. Stastnu cestu ;)

niki18
9. apr 2013

@roja29 s radostou 😉

manchester1987
9. apr 2013

ja som letela v pohode mi nic nebolo len ked ty mas problemy tak neviem ako to prezijes asi by som poradila dat vediet letuske lebo ked som ja isla tak im to bolo jedno ci som tehotna alebo nie

boubatko
10. apr 2013

ja som letela minuly tyzden (17tt) a teda ten stres za to nestal... ale dopadlo to dobre, som presvedcena, ze sa nemas coho bat, akurat si skus naprogramovat psychiku tak, aby si sa nebala 🙂 a vsetucko bude okej 🙂 a hlavne nechod cez ten skener, ja im neverim. zober si vela vody a zuvacky 🙂 good luck

niki18
10. apr 2013

Tak ja som cez skener musela prejst...mne povedali, ze to je detektor kovov, nie rontgen a ze nieje skodlivy, ale vacsina tehuliek aj tak stresuje....tak ziadne strachy!!!! 😉

21majka
10. apr 2013

ahojki,ja lietam vkuse,od zaciatku tehu som uz letela asi 4x,naposledy pred troma tyzdnami -bola som v 21tt a vobec ziadne problemy nemavam.Hlavne tak ako pise niki18 oblec si nieco pohodlne,co ta po hodine nebude tlacit na brusku.Ja v kuse cmulam nejake cukriky 😀 .A inak tu v Irl takisto posielaju cez rontgen vsetky tehulky,ale zase u nas na SK v Blave,aj v Polsku ti urobia na poziadanie uplne v pohode osobnu kontrolu 🙂