Aký krém na telo odporúčate počas tehotenstva?
Ahojte. Chcem sa opýtať aký telový krém by ste mi doporučili v tehotenstve. Ďakujem Vam
@zuzana_ilkova no ja sa práve obávam strii
Tento olej, maju ho aj v dm
https://www.saloos.sk/saloos-tehotensky-osetruj...
@pralinka86 aj ja ho mám od Salosu a zatiaľ ani jedna stria 🙂
@karinka1986 skus bioil ja ho pouzivam na jazvy a som spokojna ... ale skus sa opytat mamky svoje ci ona mala nejaky taky problem v tehotenstve a budes vediet ci sa obavas opodstatnene..ako nie je to ziadna zaruka ale mozne je ze ak nemala tak ani ty by si nemusela mat a nemusis sa obavat...
Ja mam elastiQ a este som pouzivala olej od hipp pre mamicky 🙂 pouzivala som aj pri prvej a ani jedna stria, ale je to aj genetika, niekto sa moze mastit od rana do vecera a aj tak sa urobia.
@pralinka86 ďakujem moc
@zuzana_ilkova mama práve mala.. Nie nejak veľa ale mala.. A keďže je momentálne taka doba že je hromada rôznych krémov tak chcem radšej nejaký odskúšaný.. Aj keď to neznamená ze keď 10 babám po môj ol pomôže aj mne ale radšej než skúšať
@misica16 no ved to áno..

Ahoj ja som pouzivala obycajne telove mlieke alebo prvy krem co som mala poruke... je dobre pokozku kremovat, ale pokial nemas genericky dane ze sa ti nespravia strie tak je uolne jedno co na seba budes natierat..