icon

Antidepresíva v 20tt

ivett311
21. jan 2019

Ahojte
Som tehotná v 20tt. Od dnes mám naspäť antidepresiva lebo mala som stavy na nevydržanie ☹️ Je tu niekto kto začal brat ad v 2.trimestri? Bolo všetko v poriadku? Dakujem

Strana
z2
karolinabese
28. máj 2019

karolinabese

Dnes o 17:50
Baby som v 13tt. V 4 tt som vysadila ad. Neviem co sa stalo ale je mi hrozne. Nevolnostami trpim cele tehu. Posledny tyzden sa pridali hnacky, boli ma zaludok, brucho. Proste hroza. Neviem ci tyzdnova viroza alebo proste sa vratila uzkost a pp. Ale z tychto stavov mi je hrozne. Chudnem, som na cole a tycinkach. Co robit? Poradte prosim.. ak ad tak ake? Predtym som brala citalec. Ked ste sa k liekom vratili mali ste zase vedlajsie ucinky??

ivett311
autor
28. máj 2019

@karolinabese ahoj. Určite chod za dr že ti je zle. Ja som brala brintellix od 20tt a v nedeľu som porodila krásnu dcérku. No bohužiaľ kojiť nemôžem.

karolinabese
28. máj 2019

A myslis ze ked zacnem v 13tt bude to problem? A malicka je zdravucka? Vsetko ok? A nemozes kojit a inymi liekmi? A ked si si znovu nasadila lieky mala si vedlajsie ucinky? Uzkosti, hnacky,...??

ivett311
autor
28. máj 2019

@karolinabese zevraj v prvých 12tt sa neodporúča ad potom už áno. Áno mala je zdravá všetko v poriadku. Nemala som vedľajšie ucinky

karolinabese
29. máj 2019

Tak skusim ad aj ja. Nebudem sa zbytocne trapit..

eliska13
29. máj 2019

@ivett311 gratulujem!

eliska13
29. máj 2019

@karolinabese to tebe lekarka nechcela predpísať tie AD?určite chod zase na lieky nech sa do pôrodu dostaneš do normálu.ano bude Ti s najväčšou pravdepodobnosťou zase horšie, ale to Ti je teraz tak či tak...nečakaj pôrod je veľká psychická fyzická zataz

karolinabese
30. máj 2019

Uz mam lieky. Tiez ste brali najnizsiu davku? Ja budem brat citalec 10mg. To je uplne minimum..

Strana
z2