icon

Bábätko v brušku kope menej. Je to v poriadku?

barbora19911
16. jún 2023

Malá dní kedy kopkala celý deň a teraz je to už pomenej je to v poriadku ?

tosomja
16. jún 2023

@barbora19911 áno, je to v poriadku. Keď kopne aj keby len 10x za deň. Je to ok. Keby si cítila zvláštne pohyby alebo vôbec, to by si vedela podľa mňa že je niečo zle. Bábätko rastie, mení polohy. Stále sa hýbe, len už nemá toľko miesta na akrobatické kúsky.

cyberk
16. jún 2023

Ano, hlavne, ze kope 🙂

barbora19911
autor
16. jún 2023

@tosomja aj keď som v 24 týždni je v to v pohode ? 🙂

tosomja
16. jún 2023

@barbora19911 určite áno. Ako som písala. Stačí 10 kopancov za deň 😃 mne tak povedal doktor. Ale keď sa ti niečo nezdá, zavolaj doktorovi.

kacenocka2
16. jún 2023

Často spí...🙂

rurutiax
16. jún 2023

Áno, je to normálne. Bábätko má tiež svoje aktívne a lenivé dni plus môže byť inak otočené alebo môže len veľa spinkať. Ja som to tiež mávala a mám to aj teraz a to som 32tt. Hlavne, že kope a stačí 10 pohybov za deň. 🙂

barbora19911
autor
16. jún 2023

@rurutiax veľmi pekne ďakujem som kludnejsia 🙂

rebrambora
16. jún 2023

Ja som to pri druhom tehotentve vobec necitila a potom som raz bola na ultrazvuku, a to bolo riadne rosambo co tam slecna robila a znova, vobec som to necitila. Tiez ma to vydesilo, lebo uz pri uhniezdovani som vedela, ze sa nieco deje a pri robeni miesta pre male tak isto. Pri druhom trimestri vsetky pocity vymizli.
Neboj sa.

zuzi0911
16. jún 2023

Je to normálne,ale...pokiaľ bolo bábätko priveľmi aktívne a zrazu sa ledvom pohne,vzdy treba ísť k dr ci na pohotovist ...to iste platí aj v opačnom prípade..

barbora19911
autor
17. jún 2023

@zuzi0911 No ledva nie určite je to viac kopancov ako len 10 ..len proste je to menej no bola aktívna dosť skoro celý deň ..ale nechcem robiť paniku

alison11
6. júl 2023

@barbora19911 Daj si niečo sladké a bude sa viac hýbať 🙂 a je to ok čím má bábo menej miesta tak sa menej hýbe a zatiaľ kým má pohyb ako vyššie písali hoc len 10x za deň je vždy lepšie ako nič a ak by sa zvláštne hýbalo tak by bol problém z pupočnou šnúrou na krku. Ale pokiaľ cítiš lakte,kolená hlavičku pri pohybe tak je to ok.Ak si chceš byť istá pohybom stačí že si ľahneš chvíľu počkáš a potoms a otočíš najeden bok a počkáš potom na druhý a pri každej zmene polohy sa bude otáčať tak aby si spravilo pohodlie tak len spí 🙂