Baby už si dávate vecičky dokopy?
@luboslawka Ja som koniec 37 týždňa a dnes som sa konečne zbalila do pôrodnice ...aj to lebo posledné dni mávam zle spanie a blbé sny ... Zajtra vyperiem detské veci a pozajtra vyžehlim a dám do krabice uzatváranie pod posteľ aby na nej nesadali prach kým teda sa bábo narodí ... Samozrejme zbalim tašku aj bábätku a pre istotu aj moju dcéru keby ju bolo potrebné odniesť k babke 🙂.... Nestresuj do pôrodnice potrebuješ pár veci a manžel alebo priateľ ti potom keby ti niečo chýbalo donesie alebo kúpi.... Prípadne keď dojdete domov budete pozerať veci online 🙂.... To čo potrebujete
Postieľku a kočík sme tiež kupovali niekedy ku koncu tehotenstva
Ja som 26+5 a v podtstate mam skoro vsetko. Vecicky oprate ozehlene poskladane v komode. Kozmetiku pre seba a dieta mam. Postielka a koliska poskladana. Kocik objednany. Do porodnice sa zbalim az v januari.
ja som 26+2 a mám všetko okrem kočíka (nakoľko sa neviem rozhodnúť :D )

@luboslawka ahoj, jsem v 17 t. a jeste nemam nic. Mame sice postylku a kocarek ale to jsme dostali od svagrinky po jejim diteti. Jedine co jsem koupila je dudlik a to jen kvuli tomu že tak jsem příteli oznámila že jsem těhotná. Možná až budeme vedet co vlastne budeme mit tak uz zacnu nakupovat... 😉 😊