Bacuľky a tehotenské bruško
Ako ste to mali v tehotenstve baculky? 🙂
Mám 168cm a 85kg, momentálne som ešte len v 2. mesiaci. Zaujíma ma, ako ste to mali s bruškom v tehotenstve, kedy to na vás bolo vidieť, či bolo vôbec vidieť a tak 🙂
@fotoportret Takže takto: našla som tému, ktorá ma zaujala a narozdiel od teba tu môžem prispieť svojou reálnou skúsenosťou. Nie dristami ako ty. Nesledujem ta. Toto je mamickovskom fórum. To ty tu nemáš absolútne čo robiť.
@fotoportret informovaný mozes byt ako chceš a koľko chceš, je mi jedno kto okolo teba bol tehotný, ale ty si nebol a už dupľom si nikdy nerodil ani nič podobne, takže sa láskavo zamysli nad sebou a chod otravovať niekde inde.
@fotoportret ale musíš sa pozrieť aj ci ta žena nemá rizikové tehotenstvo a jasne ze sa nesmie hýbať ale len ležať s nohami hore. Áno jasne nemá sa žena prezierať ale citala som vyjadrenie fitnessky ktorá celý život cvičí, zdravá strava a predsa pribrala 20kg a stravovala sa normálne zdravo ako predtým
@fotoportret tak mi potom vysvetli, ako je možné, že ja sedím celé tehotenstvo na riti, pchám do seba čo chcem a v 32tt mám navyše 2 kilá? Tak zlú životosprávu ako teraz som nemala nikdy, zeleninu nemôžem celé tehotenstvo ani cítiť, ovocie do seba dostanem max 1x denne. Žijem na sacharidoch a max 1000 krokoch denne.
Chceš mi povedať, že aj ľudia, ktorý majú problém so štítnou priberajú len preto, že žerú? 🙄
Áno, vo väčšine prípadov je strava základ. Ale keď má niekto zdravotné problémy, tak tá matematika príjem<výdaj tak úplne nefunguje. U žien s hormonálnymi problémami už dupľom nie.
@fotoportret napisala som že máš pravdu? Nie, nemáš. A opakujem, keď si to nildy nezažil a ani nezažiješ tak sa nevyjadruj.
Poprosim kluud 🙏 tato diskusia nesluzila na to, aby tu vznikla hadka…a po druhe tiez suhlasim, ze chlap nemusi pchat nos do vsetkeho a najma ked smerujem otazku na “baculky”…ak budem chciet nbauduce radu od chlapa urcite to spomeniem v popise 😁 dakujem
@fotoportret citujem "tak pribrat 30 kg je fakt extrem…",
"vobec to nema nic spolocne s minimom pohybu, nezmyselnym stravovanim atd ze? 😅 zaujimave ze tie extremne vahy priberaju prave zeny co sa skoro nehybu a jedia piate cez deviate…."
"ale teda 30kg nieje zdravé v žiadnom prípade :D"
"A neuveris ale len v mojom blizkom okoli mam rovno 4 mamicky ktore pribrali od 12 do 17kg pocas tehotenstva🙂 lebo sa doslovne neprezierali, mali dost pohybu atd ;)"
A úprimne, to že vieš, koľko pribrali 4 mamičky v tvojom okolí mi nepríde ani normálne (toto nie je téma, o ktorej sa bavia chlapi na pive) + pravdepodobne žiadna z nich nemala žiadne zdravotné problémy. Aj každá tabuľka ti uvádza, že sú to priemerné hodnoty, takže budú ženy aj na oboch stranách extrému.
Ty si sa tu ako prvý začal navážať do žien, že koľko pribrať je tu extrém. Síce nie osobne do mňa, ale príde mi to od chlapa maximálne nevhodné a nevieš, čo je toho dôvodom. Preto ti tu viaceré napísali, že sa vyjadruješ k niečomu, o čom nič nevieš a de facto, nemáš čo v tejto konkrétnej diskusii robiť. A vo všeobecnosti, vyjadrovať sa takýmto spôsobom k niekoho váhe, pokiaľ sa ťa to priamo nedotýka, nie si lekár danej osoby, alebo sa ťa daná osoba na tvoj názor alebo radu nepýtala, je nevhodné. Ako si sám napísal, tí ľudia s najväčšou pravdepodobnosťou vedia, že majú nadváhu a ako sa k nej dostali. Komentáre z tvojej strany sú teda úplne zbytočné a tak maximálne čo robia, je, že hladkajú tvoje ego.
Chcela by som vedieť, či aj v prípade, že by tvoja žena toľko pribrala, tak ju budeš automaticky obviňovať z toho, že to je preto, že sa vyžrala.
@jana0215 vy sa vobec neospravedlnujte 🙂 ja to praveze chapem, tiez som mala predstavu ze mi tu budu odpovedat zienky a nie ze sa tu bude odbavovat nejaky chlap ze kolko moze zena v tehotenstve pribrat a co je uz vela 🙈🙈
@autorka treba ho úplne vypustiť. Teš sa z tehotenstva, užívaj si ho najviac, ako sa ti bude dať a bruškom sa netráp. 🙂 Každá to máme inak, bez ohľadu na to, s akou váhou začínaš. Sú chudučké baby, ktoré nemali takmer žiadne bruško a aj bacuľky, ktorým vykuklo pomerne skoro. To tvoje bude jedinečné tak ako ty a aj keby nebolo tip-top, ako mávajú ženy na tehotenských fotkách, tak je to jedno. Je to len velmi krátke obdobie, ktoré keď skončí, tak si na bruško poriadne ani nespomenieš. Hlavné je, aby si bola ty aj bábo v poriadku. 😊
@fotoportret dobre ty 👌 nájdi si už diskusiu, v ktorej budú mať tvoje komentáre aj nejakú pridanú hodnotu a reálne aj odpovedia na otázku autorovi diskusie. Lebo tú relevantnú odpoveď som tu od teba ešte nevidela 🤔
@fotoportret ty musis byt strasne zakomplexovany clovek 🙂 verim ze si si aspon vyhonkal nad tymi svojimi komentarmi…neobtazuj slusne zeny a nekaz tu atmosferu 🙂
@jana0215 dakujem ti veelmi velmmi pekne za podporu 🙂 Uzivam si to maximalne a kedze som pred otehotnenim schudla strasne vela, tak je uz toto pre mna naozaj velka radost 🙂 dakujem naozaj za podporu od normalnych ludi ❤️
Presne viem ako sa cítiš. Tiež som si tým prešla. Ak by si čokoľvek potrebovala, pokojne napíš. Tu v diskusiách sa vždy nájde aspoň jeden jednotlivec, ktorý potrebuje rýpať. 🙂
@jana0215 Dakujeem krasne! Napíšem ti zajtra ss 🙂 tuto uz idem ignorovat dalej lebo inak nepochodime s chudakmi😁
@fotoportret ja nevazim 150kg aby som si nicila telo 🙂 tvoja manzelka musi byt na teba velmi hrda..takeho inteligenta co sa nevie spravat k zenam mat doma, diki pekne😁 radsej umriet slobodna 😁 moja vaha je normalna a som s nou maximalne spokojna, otazka bola na tehotenske brusko pri vyssej ako 60kg tabulkovej slecne, tak nerozumiem co si sa ty vobec zapojil a zacal blabolky o vahe…prajem ti krasnu noc, minimalne taku ako budem mat ja, ale to sa takym nespokojnym ludom ako si ty asi ani nesplni 🙂
@fotoportret obezitu som mala extremnu pred schudnutim a toto je uz pre mna idealna vaha 🙂 dalej chudnut nechcem a urcite nebudem na odporucania nejakeho cudzieho sasa z modreho konika chudnut a menit stravu 🙂 som zdrava, citim sa skvele..viac riesit nepotrebujem 🙂
Za vsetky “obezné” 🤣 ti dakujeme za tvoje uzitocne prednasky z celeho srdca. Prajem ti v zivote len to dobre a najma aby si nasiel vnutorny pokoj 🙂 Krasnu noc.
Autorka, v prvom rade ti gratulujem k tehotenstvu a zároveň gratulujem aj k schudnutiu. Muselo to byt veľmi ťažké. Teraz si len užívaj rastúce bruško ❤️❤️
Pribrala som za celé tehotenstvo 7kg. Najviac 4kg v piatom mesiaci.
@fotoportret ty si gynekológ? Asi ťažko pretože tvoje známe teda pribrali dosť. Nie je to len o pohybe a stravovaní
@fotoportret
Veľmi si múdry 🤭
Ja som pribrala tiež cca 30kg počas tehotenstva a vôbec ale vôbec som nebola lenivá a ani som sa neprežierala. Pracovala som od 8 do 16.30 s potom utekala do vlastnej reštaurácii pomôcť partnerovi od 18.00. Pracovala som do posledného dňa tehotenstva. Veľakrát som nemala čas ani sa poriadnd najesť...a z toho nezdravého jedla -možno 5krát som určite 30kg nepribrala 🤣
Takže netrep chlapče prosím ťa.

@fotoportret prosím Ťa, Ty sa nevyjadruj k tejto téme.