Baktéria v pošve ecocorus faecalis v 16tt

danicabbb
21. sep 2018

Ahojte maminky potrebujem radu v živote pred tehu som nemala problémy s kvasinkami mykozou tobôž s baktériami a bum som v 16tt a mám potvrdený ecocorus čo je asi pravdepodobne premnozene z tráviaceho traktu mala som zapchu neviem hygiena 200%a aj tak nejako prešlo začalo to pálením a stále som curala oredpisal mi dr macmiror no a z tych tabliet mám dicela výtoky bojím sa furt také vodnatý. Z časti viem že môže byť z liwku žlté ale furt sa cítim nekomfortne navyše dosť ju mám dosť opuchnutu pichá ma v nej dosť sa bojím. Nemôže to nejako ohroziť babetko ten vodnatý vytok je oki? Nemôže to byť plodovka skrz infekcie. Ja to moc neviem rozlíšiť som prvorodicka. Ďakujem za rady skúsenosti keď som bola na pohotovosti krcok bol zevrety sex máme zakázaný no voda môže idtekat aj tak pri zatvorenom krčku skrz infekcie? Ďakujem ešte raz moopuchnuttkliekyinfekciu.začazavádzať lieky tak furt niečo vyteká bojím sa či tym neškodí

dominika7990
21. sep 2018

Pokial ju máš opuchnutú a predtým než ste nasadili liečbu nebola išla by som k dr. Je možné že máš alergickú reakciu. Ja som mala taký príznak pri canesten tabletach.

danicabbb
autor
21. sep 2018

@dominika7990 oki ďakujem idem skúsiť volať

ukulela
21. sep 2018

@danicabbb neboj, od toho je plodová zátka, aby sa ku babu nič nedostalo. Mne sa premnožili teraz v 36tt, uvidím, čo mi dá doktor ... Pri prvom pravidelne e-coli, preliecovana dokola .. nie je to žiadnym zanedbanim, skrátka sa to stáva.

danicabbb
autor
21. sep 2018

@ukulela vďaka máš aj nejaké pálenie vytoky?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre