Bicyklovanie počaa tehotenstva
ahojte,chodite alebo chodili ste sa bicyklovat pocas tehotenstva? Dakujem
Áno, každý deň do 3.trimestra 🙂
Bicykel je pre tehotne uplne v pohode, pokial teda nejazdis po nejakych brutalnych terenoch a kamikadze stylom 😂
Je to spolu s plavanim jeden z mala sportov, ktore mozes bezpecne prevadzkovat az do porodu 🙂
Ja som v piatom mesiaci, jazdim takmer kazdy den a este aj vozim vzadu na sedacke dvojrocneho pasaziera 🙂
Ja som jazdila do 7mes., samozrejme ziadne kopce ci lesy.
dakujem pekne za odpovede 🙂
chodila som na bicykli pri každom tehu. prestala som s tým na žiadosť mojich rodičov asi tak 3 týždne pred pôrodom...Jasné treba si dať pozor a hlavne nepreceńovať sa...
Ja osobne by som nechodila keď vidím moju sestru tehotnú na bicykli mi je zle stačí padnúť a kaput neriskoval by som ti ale ja som uzkostliva
Po prvom trimestri chodim doteraz, 35tt. Nikdy som z bicykla nespadla, jazdim po rovnych terenoch, nie po horach😂. Pohyb mi cele tehotenstvo velmi pomahal.
ja som bajkovala ale len po rovine dá sa povedať do 6 mes.. potom bolo už veľké bruško a nedalo sa mi dobre prehnúť, aby som vedela držať riaditka bezpečne.. chodila som plávať asi do 36tt a veľmi rada som sa prechádzala po lesoch, aj do kopca a dala som asi tak 500 km v tehotenstve pešo na prechádzkach.. dokonca ešte aj v termíne porodu cez les horami 8 km (to by som už ale pri druhom tehu neurobila🙂))

Ja chodim kazdy den do roboty. Uplna pohoda.