Bojím sa mať sex v tehotenstve
O jedno dieťatko sme prišli, vo vyššom štádiu tehotenstva. Teraz čakáme bábätko, po umelom oplodnení. Tým pádom nám neodporúčali sex do 12tt. Dnes som v 18tt a stále sme nemali sex. Môj muž je super, chápe ma, ale viem, že by sex chcel. Však aj ja ho chcem, aj mam chuť aj všetko. Ide o to, že nechcem nič pokaziť, už tu bolesť neunesiem. Vždy keď si predstavím, že máme sex, tak si aj predstavím, že začnem krvácať po ňom alebo proste, že sa niečo pokazí. Popri tom ta prvá strata nebola z takýchto dôvodov. Veď aj krcok mam krásny dlhý, 4,5cm. A teda zatiaľ všetko ide ako má, ale to išlo aj prvý krát 😔 Žienky ak ste zažili niečo podobné, ako sa vám podarilo sa cez to preniesť? Čo mám robiť aby sme si užili ešte trošku jeden druhého kým niesom úplne v najvyššom štádiu tehotenstva. Samozrejme, že muža nenechávam len tak, ved predsa je to chlap. Len našťastie to nie je ten tip co to potrebuje každý deň. Ale chcem si ho aj ja trosku užiť, a vychutnať si ho, ale mam strach aj z orgazmu. No proste otras 😔
Ja som tiež prišla o bábo a bála som sa. Teraz som znovu tehotná a tiež sa bojím ale gynekológ povedal ze môžme mat sex kľudne. Len pomaly a opatrne
Ak mas strach tak to nesil...chcete dietatko tak to hadam vydrzite...ja som prisla o 5 deti a ked to konecne vypadalo ze aspon jedno donosim, tak nas vobec netrapilo ze nemame sex cele tehu + sestonedelie
Tiez som za to aby si nesilila ak nechces. My sme to zvladli aj bez cele tehu, mne to ani neprislo :DD a prezili sme :D
Ja som po 3. potratoch, takze sex tiež nepraktizujeme lebo sa bojím že by to mohlo uškodiť. No doprajeme si obojstranný peting, pri tom som v klude bez strachu. Orgazmu sa neboj, to ti vyplaví endorfíny a prekrví cely organizmus - to bábetku aj tebe len prospeje 😃😉
Vies co ja som mala sem tam sex ale po kazdom som si tak v duchu povedala ze za tu chvilu potesenia mi potim tie myslienky ci je babo v pohode nestoji...takze da sa hocijak inak ak sa bojis 🙂
Pozri, realne nebezpecenstvo nehrozi, je to len v tvojej hlave. Ten strach je pochopitelny, ale iracionalny. Ja by som sa skusila premoct - nemyslim pre muza, ale aj pre seba, podla hesla, coho sa bojis, do toho presne sa treba vrhnut. Hovorim o iracionalnych strachoch, nie teraz riskovat ako blbec. Tak sa da rast... a myslim,ze ak sa "prekonas" budes aj sama prekvapena, ze ako dobre ti to padlo a so sebou spokojna. Drzim palce na pohodove tehotenstvo a ps: mas fajn chlapa
ja som sice nemala potrat, ale na zaciatku kus problemy pri uhniezdovani embria...teraz som 23tt, uz sa citim uplne fit, krcok dlhy ako ty, a chut stale obrovska, asi tym prekrvenim pri tehotenstve, tak sme na to sli jemne, a da sa to , po prvom pokuse som sa prestala bat

Podľa mna jemne na to môžte ísť 😉