Boľavé a svrbivé prsia a brucho
Ma niekto take skusenosti ?Začalo ma strašne svrbiet brucho prsia a chrbat neskutočne,je to tým zvačšovaním ?večer sa natieram kremom tak to trocha ustupi,
Ahoj,ja som to svrbenie mavala asi prave preto,ze som sa zacala natierat kremami,co som predtym pred tehotenstvom nerobila.mna svrbeli hlavne nohy,stehna
@kola1986 a este nealkalicke Eucerin mydlo http://www.mojalekaren.sk/eucerin-ph5-nealkalic...
@kola1986 V stredu som bola na gynde a boli tam letaciky vyvesene na nastenke a pisalo sa tam ak svrbi telo a velmi a neprechadza to treba zajst k dr.prinajhorsom na pohotovost.Dovod je vazny moze dietatko tlacit na pecen,nieco sa tam stane a ohrozuje tvoj aj dietatkov zivot.Ale pozor nechcem ta strasit,mozno mas alergiu na jedlo alebo kremy.Ja len pisem co som citala. A dokonca v nedelu som stretla znamu a jej svagrina lezala v nemocnici skrabala sa svrbelo ju telo a presne islo o tu pecen.Tak sa kontroluj ak neprehadza radsej volaj dr.Drzim palce
ahoj ja mám to isté hlavne prsia a chrbát a pri tom strie nemám žiadne....odporúčam byť večer doma nahá..vtedy to prechádza 😉

Ahoj...nevšimla si si ci je to po jedle? je aj vyražka?