Bolesť panvy 17tt

bobricek1979
1. okt 2018

Ahojte nieje to skoro v noci, keď spím bolí ma zo po stranách akoby kĺby boky panva až do nôh nieje to skoro?Ďakujem za odpovede poradňu mám až budúci týždeň tak da bojím či je to normálne a mali ste to niektorá.

kittykat22
1. okt 2018

@bobricek1979 ahoj mala som to. Ale len na jednej strane. Po pôrode mi zistili artózu jedného kĺbu. Nemáš problémy s nohami alebo s chrbticou? Ako sa všetko posúva, tak môže vyplávať problém. Ak to neprestane, tak skoč k doktorovi - mne v 33tt povedali, že tam ten problém je, ale neriešili to. Nemali ako. Po narodení som s tým začala chodiť na fyzio a tak. Moja gynekologička povedala, že to je bežné - a kecala. Mala som ísť skôr. Doktor mi povedal, že som mohla chodiť na fyzio, dostať vložky alebo cviky. Lenže ja som prišla v dosť biednom stave a mala som CS za 4tt, tak ma vypísal na lôžko.

bobricek1979
autor
1. okt 2018

@kittykat22 ahoj ďakujem ti za odpoveď a do konca tehu bolo oki? Neotvarala si sa predčasne? No boleli ma nohy obcas aj klby aj ored tehu ďakujem radsej si za tym pôjdem no čo mi teraz v tehitenstve pomôžu?

kittykat22
1. okt 2018

@bobricek1979 nie nie. Úplne v pohode. Bejby bolo na 100 zámkov. Bolesť bola v kĺbe a na tehotenstvo to nemalo žiadny vplyv. mimčo bolo KP preto CS. Hmm možno máš posunutú panvu - určite by som skúsila ortopéda. Môžeš mať fyzioterapiu a cviky na doma - super uľavujú od bolesti 🙂🙂

bobricek1979
autor
1. okt 2018

@kittykat22 ďakujem skúsim toho ortopéda dúfam že to nieje tým že mimčo sa tlačí vonku

kittykat22
1. okt 2018

@bobricek1979 urcite nie. To su kontrakcie - pravidelny interval bolesti a spusta sa porod. urcite by si vedela rozdiel - lebo aj v 17tt je porod dost bolestiva zalezitost - ktoru by si len tak neprechodila

bobricek1979
autor
1. okt 2018

@kittykat22 aha jasné, ďakujem veľmi pekne, skúsim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre