Bolesti v boku 4. mesiac

asined88
3. feb 2019

Ahojte, chcela by som sa opýtať či ste niektorá mali podobné problémy. Som v 16. tt a včera ma začalo veľmi pobolievat dole v podbrusku v boku, ako keby až pri mocovom mechure a občas mi tá bolest vystriekla až kdesi dozadu ku krížom. Bola som na pohotovosti a všetko je vraj v poriadku, že sa mi maternica presúva z malej panvy do brucha a môže to byť tým. Bol mi aj vysetreny moc a žiaden zápal sa nepotvrdil. Mám predpisane magnezium na zmiernenie napätia maternice. Stretli ste sa s niečím takým? Ako dlho to bude trvať?

bobricek1979
3. feb 2019

@asined88 áno presne som to mala neboj prejde to pár dní a budeš oki

prettiness
3. feb 2019

je to normalne, vsetko sa ti tam roztahuje a posuva... mna velmi pichalo vlavo dole az pri vajecnku, ze som ani chodit moc nemohla a na poradni mi doktor povedal ze tam ma babo ritku 🙂 pokial nespinis/nekrvacas alebo nemas velmi silne bolesti tak to bude v poriadku... z mojej skusenosti, cim bude babo vacsie tak bude stale na nieco tlacit, a bude nieco boliet, ja som mala tyzden kedy ma tak boleli krize a kostrc ze som nevedela ani lezat ani stat... teraz uz sa babo posunulo vyssie a trochu sa to povolilo ale zasa ma mechur velmi tlaci :D

meredith83
3. feb 2019

Ahoj podla mojich informacii sa to bude zhorsovat s rastom baba. Tak sa mame na co tesit. Ja mam hlavne krce zo zleho travenia a tie su katastrofa ale pichanie a roztahovanie je uplne normalne. Jedine pokial by si fakt mala velmi silne bolesti alebo krvacanie treba zajst za lekarom..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre