Bowling v 22. týždni
Ahoj baby,
aký máte názor na hranie bowlingu v 22tt? cítim sa dobre, ale nepýtala som sa doktorky či to nie je náhodou nebezpečné..tak či niektorá z Vás nevie, prípadne či sa nepýtali doktora..
Akurát som od doktorky dostala informáciu že sa mám vyvarovať nosiť ťažké veci (že už 5 kg je dosť)..ako tie ľahšie gule nevážia ani 5 kg tak neviem ako si to mám teraz vysvetliť :D
díky moc
Marlen
Mozes ale lahke gule si ber a opatrnr
Ja tiez myslim, ze ten bocny pohyb ti nebude robit dobre. Ja uz ked dlhsie vysavam tak ma zacne boliet brucho.. Ale tak vyskusaj. Ale zas nahodou ta nieco pichne alebo riadne zaboli, tak potom zas budes stresovat, ci si si neublizila a behat k dr. Neviem ci to za to stoji...
tak chodím pravidelne cvicit takze moje svaly su sem tam na niečo zvyknuté. to len preto vymýslam s bowlingom pretoze pride rodina na navstevu a cely vikend ma byt uprsany tak neviem aky program vymysliet 🙂
Tak ved nech si zahraju, ty si obcas hod a uvidis... ked tak budes len povzbudzovat, vysmievat sa ked zle hodia a podobne 😀
@marlen_ka87 no neviem,ale pod 5kg som gulu na bowling nevidela a hlavne do tych vahovo lahsivh nedas prsty,maju male dierky
Pokial sa citis dobre, tak by som v tom nejaky velky problem nevidela. No poviem tak, ze nad tych 7 kilo, by som asi nesla a hlavne treba pocas hry vela oddychovat 🙂
Ak sa citis byt v pohode tak vyskusat to mozes, len pozor na tie tazsie gule, pohybuj sa opatrne a keby si citila, ze ti to nerobi dobre tak radsej prestan 🙂
Určite nie - tie gule sú ťažšie ako 5 kg a druhá vec, teraz máš zrelaxované kĺby, veľmi ľahko môže dôjsť k vykĺbeniu kĺbu alebo k seknutiu chrbta.
Tak co ja viem, pri prvom dietati som tiez stresovala co vsetko mozem. Pri druhom tehotenstve som prve dieta (vtedy mala urcite nad 8 kg) dvihala kazdy den niekolkokrat, jasili sme sa, behali sme po vonku, akurat sa vtedy ucila cikat bez plienky, takze denne tak 50x cupnut vonku, dvihnut, pockat, postavit, ohnut sa... Ak sa citis dobre, tak skus. Tiez si myslim, ze si tehotna, nie chora. Ak sa nebudes citit dobre, tak sama prestanes. Ak nemas rizikove tehotenstvo, tak zas netreba vsetko skumat 🙂
hadz oboma rukami spomedzi noh :D
ja osobne by som sa bala že druzgnem na tu podlahu, ale pri prvom tehu som moc stresovala pri druhom už nie, ale toto asi nie
Ja som hrala ešte v 7 mesiaci a všetko v poriadku ak si budeš brat ľahšie gule tak si myslím že to je ok..A ak by sa to maličkému nepáčilo dá ti to najavo 🙂
Dávaj si pozor aby si nedvíhala tie najťažšie gule ale inak by to malo byť v poriadku, veď to aj sama zistíš či je to ok alebo nie. Prinajhoršom môžeš ísť ale nehraj, veď svet sa nezrúti.

Ja som hrala bowling tuším v 7 mes. Ale po pár hodoch guľou som musela prestať, robil mi zle ten " bočný pohyb" . Váha gule by bola v pohode ale ten pohyb pri ktorom vrhas guľou ten mi vyvolal úplne pichanie. Bábatko dalo najavo samo, že sa mu to nepáči