Bude to chlapček?
alebo tam este je kusok stehienka a moze to byt dievcatko?
Pohlavie sa vraj da urcit najskor v 16tt aj to pri velkom stasti. Mne sa ale zda chlapcek takto ako su fotky 😉
Sono sa neposudzuje podla fotky, ak to doktor pri vysetreni nevidel, tak to asi vidno nebolo. Pri vysetreni si dr pohne sondou a obraz sa mu meni a tak lepsie posudi co je co.
pohlavie sa zvykne urcovat zaberom odspodu babatka, pohlad akoby sedelo na skle a ty nan kukas odspodu....
vy ste nejaké profíčky ...ja nevidím nič...ani dieťa, nieto ešte pohlavie...😉
@maminka12345 no ale to musi byt sono ako v NASA, resp to musi byt Grochal - on ma mozno naj sono v republike, je jeden z naj odbornikov a mne v 12, ci 13 tt povedal, ze tak skoro este velmi nerad hovori, ale na toto by si tipol chlapca. moja dok potom este o 4 tt videla zle, resp tipovala dievca - horsie sono (ja jej to nezazlievam, len to dokumentuje rozdiely v technike aj otoceni babatka atd)
@nikinkals na obyc sono a takyto obraz je v 12 tt prilis skoro na urcovanie pohlavia. co ty registrujes ako pohlavie, pindik urcite nebude.
@nikinkals mne dr vravel vzdy pohlavie babatka podla mozgu a vzdy to vyslo.z obycajneho utz sa pomylil iny lekar,vravel ze chlapec a narodila sa dievka ako buk
Ja som bola v 12tom týždni a gynekologička iba priložila ultrazvuk ja som ešte ani nestihla registrovať obraz a hneď ze jasný chlapec. Pri dcére až na morfologickom v 20tt.
Určite závisí aj od lekára aj od prístroja a asi aj od samotného dieťatka, proste v niektorých prípadoch to tam je úplne jasné skoro a v niektorých nie.
Na tejto snímke od autorky ja neprofesionálnym okom "iba matky" veru neviem povedať, podľa mňa nevidno pohlavie.

Na 50% jw to chlapcek 😊