Cegys Trenčín - skúsenosti

daduska_maminka
1. aug 2017

Dobrý deň prajem. Aké máte skúsenosti s CEGYSOM v Tn.. aký je priebeh vyšetrenia? Ďakujem za odpovede.

maminuska
1. aug 2017

@daduska_maminka nemám priamo skusenosti s Cegysom , ale mám skúsenosti s lekárom ktorý tam robí podrobný morfologický ultrazvuk . Z mňa jednoznačne NIE.

juhseverzapad
1. aug 2017

@daduska_maminka Ja som bola spokojná. Doktor aj bez poplatku bol ochotný podať všetky dôležité informácie

zanas
1. aug 2017

Dr. bol v pohode (tento tyzden), bola som s dcerou, pytali sme si hned na zaciatku konzultaciu. Vsetko nam podrobne poukazoval, povysvetloval. Pred sebou ma clovek velky monitor, kde je vsetko pekne vidiet. Vedla lehatka su dve stolixky, kde si mozu sadnut rod. prislusnoci. Celkovo pocit z vysetrebia bol dobry. Konzultaciu sme platili podla cennika na ich stranke.

daduska_maminka
autor
1. aug 2017

@zanas dakujem velmi pekne.. a mali ste odporucenie od vasej gyndošky alebo na vasu ziadost. Aj ste dostali fotky 3D? 🙂

daduska_maminka
autor
1. aug 2017

@juhseverzapad no parada dakujem za odpovede mali ste odporucanie od gyndosky ?

juhseverzapad
1. aug 2017

@daduska_maminka áno, priamo má tam poslal

iconka
1. aug 2017

Zalezi ktory dr., ja som tam bola 2x a nemam ani jednu 3D fotku aj ked som chcela a tiez raz to bolo bez konzultácie aj ked som si ju nahasila, ale dr., ze je chory, tak smola. Mne sa to tam moc nepacilo.

zanas
1. aug 2017

@daduska_maminka ano, odporucenie od gyn. Fotky nemame. Male sa tak vrtelo, ze sa nedalo ☹ Stale rozhadzovalo ruckami, do toho kopalo nohami.... aj ma poslal si este sadnut so cakarne, ci sa ukludni. Ale zjavne malo babo hodinu telocviku 😁 No zazitok je to aj tak obrovsky ❤

misiatkooo
2. aug 2017

Baby nemaju v cegyse dovolenku? Lebo sa tam uz od pondelka neviem dovolat 🙄

zanas
2. aug 2017

@misiatkooo urcite nemaju. Bola som tam tento tyzden. Ja som sa bola objednat osobne..

misiatkooo
2. aug 2017

@zanas ja mam kludovy rezim a v tychto horucavach sa tam mam trepat no parada 😏

cailana
2. aug 2017

@misiatkooo musíš skúšať stále volať.sestricky keď toho majú veľa neberú telefon.mne sa osvedčilo volať rano pred 8 alebo po druhej😉

cailana
2. aug 2017

@misiatkooo a mám dojem že aj mailom sa dá objednať.pozri ich stránku

daduska_maminka
autor
2. aug 2017

@misiatkooo mne az po tyzdni dvihli co som sa tam objednavala 🙂 musis volat aj 10xpo sebe aby ti dvihli 🙂 a pozri si ordinane hodiny 🙂

misiatkooo
2. aug 2017

@cailana ja ked som sa objednavala v 20 tt tak mi zvihli hned a teraz toto 😃 ale skusam stale ak sa do piatku nedovolam budem tam musiet ist

zanas
2. aug 2017

@misiatkooo ja som nastastie bez nejakych extra obmedzeni, takze som si to dala vramci prechadzky. Ale je pravda, ze nebolo takto teplo, takze sa dalo prejst.

lenka2931985
14. máj 2018

Ahojte chcem sa spytat dnes som tam volala vraj v pondelok po 17tej staci prist ak chcem zaznam a fotky iba ale 3D sa treba objednat.. A potom zlozila... Chcem sa spytat boli ste tam takto "na blink" a ake fotky a zaznam vam urobili lebo ja som ju tak celkom nepochopila a nestihla som sa spytat na nic dalsie. Je tu niekto kto poradi??

kaja1211
15. feb 2019

@lenka2931985 dobry den, prosim vas boli ste v ten pondelok po 17.00 na tie foto? Ake vam nakoniec urobil a ktory lekar tam v pondelky byva? Dakujem pekne

lenka2931985
10. apr 2019

@kaja1211 ano bola som. Bola tam dost velka rada buducich mamiciek tak sme si trisku postali... Bol tam Hlavacik a celkom fajn bol len nemali sme hned fotky lebo malinka bola otocena a nedalo sa to odfotit.. Tak sme tam boli potom este asi dvakrat a a az potom sa podarilo.. Mi sme chceli iba foto a pohlavie na 3D sme boli v Hlohovci. Ale v TN fotky asi najkrajsie.. Ked porovnam s Hlohovcom a co som videla aj ine babatka.

lelienka25
19. júl 2019

Ja urcite odporucam. MUDr. Hlavacik je velka kapacita.

maminuska
19. júl 2019

@lelienka25 aj veľký hulvát.

lelienka25
20. júl 2019

@maminuska k tomu sa ja vyjadrit nedokazem. Ku mne bol vzdy mily, vsetko mi povedal na co som sa pytala.. ja taku skusenkst nemam. A to som teda aj jeho pacientkou.

maminuska
20. júl 2019

@lelienka25 ja som rovno povedala primárovi že by som bola rada keby mi cisársky robil on alebo Lintner, Hlaváčik nie pre jeho primitívne hulvatske kecy ktoré som zažila priamo pri svojom prvom. Je to taká nepodarená napodobenina dr. Housa. Bolo mi vyhovené cisársky mi robil Lintner.

cailana
20. júl 2019

Doktor Hlaváčik vie byť aj milý keď chce, ale naozaj iba keď chce a to je málokedy. Arogantný, namyslený, nepríjemný. A niektoré typy žien vyslovene neznáša. Mám s ním veľa skúseností a teda radšej by som rodila v inom meste ako pri ňom, žiaľ, lebo odborník je vskutku veľký, ale správať sa nevie. Škoda

lelienka25
20. júl 2019

@maminuska no ano, ja ho tiez vnimam ako Housa. Ale z tej odbornej strany...

mlska19
28. júl 2020

Pridavam skusenost z Cegysu po USG a merani NT. Za mna dr. Hlavacik bez problemov,mozno nie je najkomunikativnejsi,avsak ja nie som typ,ktory by potreboval od doktora zbytocne reci,mam rada vecny a odborny pristup,bez omacok.Bol velmi trpezlivy,dieta sa nechcelo ukazat v tom spravnom uhle pre meranie,vydaril sa az pokus c.8.Informoval sa na podstatne veci,a ja som sa tiez dozvedela,co som chcela.Cize ziaden strach.

malulienka
22. okt 2020

@mlska19 Ahoj
Tiež som objednana na toto vyšetrenie.Mozno blba otazka ale chcem vedieť Robil ti ultrazvuk zvnútra alebo len cez brucho?

mlska19
22. okt 2020

@malulienka V pohode, iba cez brucho.

malulienka
22. okt 2020

@mlska19 ďakujem😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre