Chlapček ? Dievča ? Aké ste mali príznaky, pocity ?
Ahojte, možno smiešne otazka, chcem sa opýtať, či ste mali dáke iné chute, bolo vám viac či menej zle keď ste čakali dievčatko či chlapca?
Či vám chutilo viac sladké, slané..
Ja ešte neviem čo čakám, prvého mám chlapca o cca 2tyzd ideme na 4d sono a dozvieme sa čo to bude.
Aproppo bývalo mi hrozne zle teraz pri druhom :/ čo pri prvom nie až tak.
@maminka1986 moje dve tehotenstva boli uplne ine....prva dcerka ..........pri druhom cela rodnina hovorila, tak to bude chlapec, to je tak ine tehotenstvo, zle mi byvalo do 6 mesiaca, a neviem co vsetko pospominali, ze to je "dokaz", ze to bude chlapes, no a mame dve dcerky.........cize tak, aj ked su tehotenstva ine, neznamena to aj ine pohlavie...😉
Mne chutí strašne sladké a pomarančový džús 😃 bývalo mi neskutočne zle čo pri chlapcovi som vôbec nevedela že som tehotná 😃 prespala by som aj vojnu 😃
Teraz pri maličkej to mám vynahradene 😃
Ale ako čítam každá žienka iné 😃
Nenadarmo sa vraví , že každé tehotenstvo je iné 🙂
@nhl mne tiež strašne pomarancovy džús pijem na litre 🙈🤣
@maminka1986
Ja som to aj čítala že pri dievčatách chuti 😃
@nhl no vraj ,keď ešte neviem čo to bude 🙂))
Až 30 ideme ku Grochalovi
Ja mám chlapčeka a na začiatku tehotenstva mi bolo veľmi zle. Prvé 4 mesiace som strávila v podstate pri záchode. A potom som jedla skoro len sladkosti :D
@lenuska9999 mne pri prvom ,chlapček, bolo zle, no nie až tak ako teraz uff napinanie furt, tazoba,vracanie,celý deň zle no hrozné teraz no uvidím čo to bude
@maminka1986 no som zvedavá čo bude 😃
@nhl ahoj tak vraj baba 🙏🙏😍😍😍
@maminka1986
Ahoj tak gratulujem 😃
Tak príznaky neklamali 😃
@nhl veru nie 😃😃dakujeem
@andrea23552 chlapček 100% 😊
@olivia2001 až 100%? 🤣🤣 Podľa čoho? 🤣
Ahpjte baby potrebujem radu som 11 tt a je to hrozne som ako mrtvolka pri prvej bambulke to nebol taky extrem vraciam stale od 7tt vsetko co zjem ,refluxma trapi tiez akrem toho ma pali zaha a mam aj prasknute cievky v lavom oku ( otras) beriem aj cipky torecanove a skusala som kadeco mate nejaky domaci recept plss som uz zufala a slaba bola som aj na infuzky vecer to vsak bolo to iste vracala som asi 6x po sebe a stale mam otrasne triasky hlavne v k večeru ..Dakujem za každu radu ( zazvor ,soda bikarbona, cola, kurkuma ani z lekarne nic nezabera) potedim sa domacim odskusanym receptom 🤩😘
@lenny777 ahoj mne pomahala coca-cola jablko, alebo lyzatka to kupiš v lekarni, ja som vracala este aj s vody do 4m som schudla 10kg. Inak len vydržat.
@lenny777 jedine degan v tabletkach pomaha ak sa chceš vyhnúť neustalim infúziam.v infuzke je tiež degan nič to neurobí babu a ty prežiješ ja mám hypermesis gravidarum už 2 tehu ...vracanie aj 50krat za den bez liekov by som zomrela
@maminka1986
Mam chlapca.
Prvy trimester - vracanie aj 5x denne, malatnost, unava. Chut na pomarancovy dzus.
Neskor - chut na sladke, nechut na mäso, vyborne vlasy a plet.

cakala som chlapca, prve tehotenstvo (akt ma 2roky) - a teda chut na sladke ziadna, zato extremne chut na slane, kysle, male hranolky z mekaca boli najviac :D a moja milovana kava mi prvy trimester strasne smrdela.... zle mi nebolo takmer vobec, len raz ma naplo na zvracanie, z dvoch tanierov paradajk. polievky, ktore som do seba doslova "hodila" 🙂 na mna chute sedeli