Čierny kočík a letné horúčavy.
Ahojte.chcem sa spytat ohladom kocika.pomalicky obzeram a nejdu mi do hlavy cierne kociky.ved v lete to musi byt sklenik.ci ako?
mam cierny kocik, nieco som si o tom citala. je tam o par stupnov teplejsie, hlavne ak sa cez otvor prehodi plienka, co by sa nemalo.
ja som ale v lete chodila von az po 17, lebo bolo prilis teplo aj pre mna aj pre maleho. a kamosky so svetlymi kocmi takisto.
Ja som sa uprimne nestihala cudovat, ked som sa zacala obzerat po kocikoch, ze same cierne, sede prip. hnede alebo tmavomodre. Hladala som pomerne dlho, kym sa mi podarilo vypatrat nejaky, ktory by sa mi pacil aj vizualne (a teda nebol takto sfarbeny) a ktory by zaroven bol kvalitny ale zase nestal 2000. 🙂 Je to asi teraz moda tieto tmave / neutralne farby, ale mne sa to velmi nepaci, obzvlast ta cierna.
Čierne kočíky sú móda už viac ako 10r.... Čiže to nebude len tak 😁 inak mala som cierno-cyklamenovy a v pohode bol... Žiadne problemy v lete ani inokedy som s nim nemala... Daju sa zohnať určite aj iné. Bežne tu vidím béžové, svetlé... Inak skleník by to Bol keby si ho zakryla a vylozila na slnko... A bolo by jedno aká je to farba. Ale to pravdepodobne s kočíkmi nik nerobí ☺️
Ja som na tom podobne, akosi neviem prísť na chuť čiernym kočikom
Mne sa páčili vždy viac skôr také bledšie a farebné kočíky tak som to neriešila ale podľa mňa máš pravdu v tých čiernych kočíkoch musí byť teplejšie o niečo ale keď je raz teplo tak je teplo a to je jedno asi aký je kočík
Tie látky už sú tak vychytané, že nejaký veľký teplotný rozdiel pri nich už ani nie je, toho by som sa nejak už nebála. Ale ak by si si tým aj tak nebola istá, tak choď do šedej tá je uni a celkom aj letí teraz
@mirka1478 mala som tmavomodry kocik, takmer cierny, pri oboch detoch (majova, julova) a ziadny problem. Kupila by som znova. Samozrejme som nekocikovala cez obed a strieska ma UV ochranu, clony som nepouzivala, ked bolo teplo a ziadny problem som v tom nevidela.
@mirka1478 aj ja mám čierny kočík a nedám naň dopustiť .. vôbec tam nebolo teplo a strieška je UV50. Kocikovali sme sem tam aj v lete v chládku a vôbec maly nebol spotený ani nič podobne

Tak môže byť je tam možno trošku teplejšie ale zase to tiež nemáš úplne uzavreté ako napríklad auto