Dali ste si zo 4D sona urobiť video?
Zdravim. Chcem sa spytat, ked ste isli na 4D sono a dali ste si urobit video nie len fotky, tak malo video 45min a doniesli ste si novy zabaleny USB kluc a hudbu k videu ste mali kde alebo ste povedali aku a oni si to nasli? Mam ist do Martina k p. doktorovi Grochalovi. Dakujem.
Ja ked som bola na 4d v HC ano doktor mi napalil cd s hudbou ,ktoru som si vybrala a robil sono cca 40 minut
@marianinka A tu hudbu si si doniesla na USB ci si povedala aku chces? Nam kazal USB nie CD dik za odpoved
@lrnka usb som zabudla doma a on mi dal cd, hudbu mal aj on nejaku nahranu a ja som si vybrala z jeho co tam mal kedze bolo celkom dost na vyber
@lrnka ja som bola pred tyzdnom na sone u Mudr. Grochalu, jednalo sa o sono v 1. trimestri...trvalo to asi 15 minut a to vsetko pekne pozrel a vysvetlil co pozeral, nas sa pytal len ci chceme fotku.
@michaela_lalikova ako dlho vopred si sa prosim objednavala a v ktorom tyzdni ti ho robil? dakujem
@sinnovea1 ja som im volala praveze len tyzden dopredu lebo som presne nevedela v ktorom som tyzdni kvoli posunutej ovulacii a nepravidelnej menstruacii tak som cakala ako mi to moja dr. upresni. Ale pytali sa v ktorom som tyzdni a presne o tyzden 6:30 ma zobrali, zacinaju normáne az o 7:00...ake teraz na to morfologicke si chcem uz zavolat skor pre istotu

@lrnka to ako myslíš, že ti budú robiť sono 45 minút a ešte ti k tomu nahrajú aj hudbu podľa želania? to ako vážne? normálne mi napálil lekár na usb sono, bez hudby, trvalo video pár minút, tak ako sono samotné