icon

Dali ste si zo 4D sona urobiť video?

lrnka
7. okt 2019

Zdravim. Chcem sa spytat, ked ste isli na 4D sono a dali ste si urobit video nie len fotky, tak malo video 45min a doniesli ste si novy zabaleny USB kluc a hudbu k videu ste mali kde alebo ste povedali aku a oni si to nasli? Mam ist do Martina k p. doktorovi Grochalovi. Dakujem.

ivkazba
7. okt 2019

@lrnka to ako myslíš, že ti budú robiť sono 45 minút a ešte ti k tomu nahrajú aj hudbu podľa želania? to ako vážne? normálne mi napálil lekár na usb sono, bez hudby, trvalo video pár minút, tak ako sono samotné

marianinka
7. okt 2019

Ja ked som bola na 4d v HC ano doktor mi napalil cd s hudbou ,ktoru som si vybrala a robil sono cca 40 minut

lrnka
autor
7. okt 2019

@ivkazba neviem asi som to zle pochopila. Neskriepim sa. Viem, ze navsteva trva 45min a video neviem. Pocula som ze aj hudba sa da dat, ale asi v Martine nie. Asi v zahranici Rakusko Nemecko. Tak dik za odpoved

lrnka
autor
7. okt 2019

@marianinka A tu hudbu si si doniesla na USB ci si povedala aku chces? Nam kazal USB nie CD dik za odpoved

ivkazba
7. okt 2019

@lrnka nemyslela som to zle, tú moju poznámku. ja som mala usb bez hudby, možno preto že nemám potrebu tam mať hudbu. A čo s týka dĺžky, takto dlhé som mala len morfo sono, obyčajné 3D/4D nie, tam nevidím dôvod tak dlho robiť sono

marianinka
7. okt 2019

@lrnka usb som zabudla doma a on mi dal cd, hudbu mal aj on nejaku nahranu a ja som si vybrala z jeho co tam mal kedze bolo celkom dost na vyber

michaela_lalikova
7. okt 2019

@lrnka ja som bola pred tyzdnom na sone u Mudr. Grochalu, jednalo sa o sono v 1. trimestri...trvalo to asi 15 minut a to vsetko pekne pozrel a vysvetlil co pozeral, nas sa pytal len ci chceme fotku.

sinnovea1
10. okt 2019

@michaela_lalikova ako dlho vopred si sa prosim objednavala a v ktorom tyzdni ti ho robil? dakujem

michaela_lalikova
10. okt 2019

@sinnovea1 ja som im volala praveze len tyzden dopredu lebo som presne nevedela v ktorom som tyzdni kvoli posunutej ovulacii a nepravidelnej menstruacii tak som cakala ako mi to moja dr. upresni. Ale pytali sa v ktorom som tyzdni a presne o tyzden 6:30 ma zobrali, zacinaju normáne az o 7:00...ake teraz na to morfologicke si chcem uz zavolat skor pre istotu