Etylalkohol v tehotenstve: je jeho konzumácia bezpečná?
Ahojte som v 2 trimestri a dala som croissant milka lenže keď som si raz odhryzla tak som zacítila takú zvláštnu chuť ako keby rum pozriem zloženie a píšu že obsahuje etylalkohol na internete píšu tiež že sa tomu treba vyhýbať. Myslíte že to toľko vadí ?
🤦🤦🤦to isté obsahuje napr aj Mila a kopec iných sladkostí.omnoho viac škodlivé je keď si kúpiš napichane kuracie prsia v obchode ,ako jeden croissant
Kristovanoho 🙈 nevypila si flašu rumu.
🤣🤣🤣nie je to sladkosť neboj sa .Tam je tak stopové množstvo že až .Toto sú väčšinou len arómy
Pred prvým pozitívnym tehotenským testom by sa občas zišiel aj IQ test
Neboj,ak zo spomínaného croissantu nebudeš jesť denne kilá, nič sa nestane ani tebe,ani bábätku
Neboj,ak zo spomínaného croissantu nebudeš jesť denne kilá, nič sa nestane ani tebe,ani bábätku
@anonym_c630c1 nič by sa jej nestalo,ani keby denne zjedla kilo.Max. by pribrala
Nič sa nestane, čo ale uškodí viac je prehnaný stres. Prepáč, ale takto stresovať do konca tehotenstva je oveľa horšie ako nejaká potravina, kozmetika a podobne. Všetko treba brať s rozumom a mierou. Teoreticky keby si si pozrela zložky všetkých potravín čo bežne denne jeme alebo kozmetiku, ktorú denne používaš, zistila by si, že "chémia " je vo všetkom a nevyhneš sa jej. Áno, sú veci/zložky, ktorým sa v tehotenstve treba vyhýbať, ale jednoducho sa nedá byť vo vákuu.
Ty vole...

Vsak je to normalny alkohol, ktory je v pive, vine, v kazdom alkoholickom napoji. A v tom pecive ho nebolo na litre, pouziva sa ako rozpustadlo arom a prichuti, z tych par miligramov sa ti nic nestalo. Ked zjes cerstve ovocie aj to zacne v zaludku kvasit a vyprodujuje stopove mnozstva alkoholu a ovocie sa tehotnym odporuca.