Fajčenie v tehu
Dobrý deň prosím vás radu.
Čakám 3 babo a fajčím z 8 cigariet som šla na 4. Pri oboch deťoch som fajčila nieje im nič ale aj tak chcem radšej prestať.....
Ako z tým skoncovať úplne niake Rady, bylinky....
Dakujem krásne za odpovede 💛
@mischell333 silou vole
@mischell333 ja by som to povedala jasne a výstižne ....Fajčiť počas tehotenstva je vrcholne nezodpovedné.... Aj ja som zdr sestra a v živote by som si to nedovolila...To že sa dieťaťu neprejavia zdr problémy hneď po narodení neznamená že sa neukazu neskôr... Myslím si ze to už vie asi každý... A keď chce niekto prestať tak prestane aj kľudne zo dňa na deň... Áno dá sa to len treba chcieť a mať trpezlivosť...
Neviem ci je nieco viac motivujuce ako tehotenstvo ked vhces prestat fajcit.
A akú radu ? Keď ti vlastne decko na to nestačí tak ja neviem tu už nepomôže nič… a ešte sa tu urazaj ty zdravotná sestra to sa ti asi prisnilo nie ?
A nezabudni si to zas vyprosiť!
🤦🏽♀️
@mischell333 aj ja som zdravotná sestra, zo dňa na deň som prestala.. a tak ako som ti odpísala už v diskusii z júla tohto roka to napíšem aj sem, to že tvojim 2detom nič nie je je veľké šťastie až by som povedala že sprostí majú šťastie..cigarety sú škodlivé pre človeka ktorý tehotnú nie je nie to ešte pre dieťa v bruchu 🤣 ale škoda reči..
Najlepšie zo dna na deň. Ja uz pár rokov nefajčím a práve mráz mi pomohol 😀..vsetci išli v robote pofajcit a mna ani za svet nikto do zimy nedostal. Vtedy bolo riadne pod nulou. A bolo, od vtedy som viac nebola. Príležitostne si dám, aby sme boli v obraze tak 4-5 cigariet za rok 😁😁😁... Ale nejak ma to ani neláka 🤷..asi treba len pevnú vôľu.

@lesana25 waaau 🧐aká detektívka👍...ja už môžem spokojne do dúchodu😆🤣