Grochal a určenie pohlavia
Určil vám pohlavie dobre? 🙂 🙂
Grochal je pan doktor, ma najlepsie sono na Slovensku momentalne a co som pocula on nemusi vidiet ani pohlavie a podla tvare povie co to je a potom sa to iba potvrdi pohlavim. A je spickovy odbornik na vyvojove vady, ked je problem urcite treba ist k nemu.
Je jednoznačne najlepší,ja som mala problém,všetko nám povedal tak ako to aj v skutočnosti bolo.Len odporúčam pána doktora.Este musim dodať,že je aj nesmierne ludský.
Aj ja sa pripájam len s pozitívnou skúsenosťou od MUDr. Grochala 🙂 Boli sme v 11, 20 a 30 týždni a nikdy som nič krajšie nevidela 😵 Už v 11 týždni nás upokojil, že bábo je zdravé, nemusíme sa báť žiadnych porúch ani vád a v 20 nám po priložení sondy na brucho hneď povedal, že malý bude chlapec 🙂 Každá kontrola u neho bola pre mňa mimoriadne silným citovým zážitkom a až do narodenia malého, to boli vždy najkrajšie chvíle v mojom živote. Pripájam aj ja pár foto 🙂 Dúfam, že tá prvá fotka nikoho nepohorší, len nám vtedy povedal, že tak krásne mu dávno žiadne bábo neukázalo, čo má mdzi nôžkami 😀 😀 😀 Po tejto fotke, som už nemala žiadnu pochybnosť, že čakáme chlapčeka 🙂
@ssslnieckooo tak to máš inak pekné fotky 🙂 malý sa nezaprel že je chlapec, čo sa bude hanbiť, no nie? 😀 ti by som tiež nemala pochybnosti 🙂 tá druhá je moc krásna, som takú ešte nevidela, vždy len hlavička a tak a tuto je to krásne v celku vidieť jak si hovie ležká a pláva 🙂 kedy sa narodil? 🙂
@gabuchah ďakujem pekne 🙂 Vždy keď sa na tie fotky pozriem, tak sa mi obnovia spomienky na krásne tehotenské obdobie.. Malý je už veľký chlap, bude mať v januári tri roky 🙂
@ssslnieckooo naaadherne fotky, a ako pise @gabuchah tiez som v zivote nevidela foto celeho babatka z 3D ...taku by chcela mat asi kazda nas nech si vieme predstavit ako mu tam fajnucko je 🙂
@ssslnieckooo Poprosila by som ťa, nečítala som celú diskúsiu, kde pôsobí MUDr. Grochal?
@denisa2019 v Martine 🙂
@ssslnieckooo juuu, tak to už je ozaj veľký chlap 🙂 ako to beží, že? ja tiež už mám prvaka a druhaka, to len ja myslím že mimoje roky stoja a deti rastú 😀
@denisa2019 najdi si na netu Femicare Martin Mudr.Grochal
@ssslnieckooo krasne fotecky urobil nieje pochyb o chlapcovi
@ladore tak to máš super, to hneď necháš v pôrodnici... To ja už teraz mám plus 10kg a to sa strazim ☹
A to ta nemôžu nejako skôr? Veď fešák už musí mať váhu aj dĺžku, ale asi koli vývinu, že? No podle mňa si z tvojho bruška urobil super bazén 🙂 musíš mať veľa vody.. A čo grochal povedal na tvoje bruško veľké? Bože.. Veď to sa ani nevyspis

Aj u nás to sedelo, môžte sa v tomto na neho podľa mňa min. na 100% spoľahnúť 🙂 😉