icon

Grochal a určenie pohlavia

55minnie55
24. sep 2015

Určil vám pohlavie dobre? 🙂 🙂

tamdia
21. nov 2015

Aj u nás to sedelo, môžte sa v tomto na neho podľa mňa min. na 100% spoľahnúť 🙂 😉

rula
21. nov 2015

@gabuchah som rada, že máš dobrého partnera a že budete mať dievčatko. 🙂

666maybe
21. nov 2015

@ladore tú pusinku má naozaj suprovú 🙂 A ja vždy tvrdím, že hlavne nech sú zdravé, šťastie a lásku im dáme my a čo dáš sa ti aj vráti (overené praxou 😉 )

ladore
21. nov 2015

@666maybe dakujem ;) ano pravda co das to sa vrati ....aj ked nie niekedy hned ale casom a rokmi urcite.

gabuchah
21. nov 2015

@rula ďakujem moc 🙂 si zlatá 🙂 všetku lásku sveta ti prajem, čo len unesieš aj o kus viac 🙂

gabuchah
21. nov 2015

@ladore veru, zdravie a šťastie je prvoradé, u nás aj toto veľakrát chýbalo 🙂 ale pokiaľ láska v srdci pretrváva, všetko sa obráti časom, aj keď to niekedy trvá dlhé roky 🙂

gabuchah
21. nov 2015

@ladore fuuu, inak -ten termín, to máš už čochvíľa 🙂 ako ti zvládaš? Ja som "iba" 27 a funim už teraz 😀 daj potom vedieť 🙂

rula
22. nov 2015

@gabuchah aj ja Ti ďakujem. Nápodobne. Cmuk

katka2011
22. nov 2015

Grochal je pan doktor, ma najlepsie sono na Slovensku momentalne a co som pocula on nemusi vidiet ani pohlavie a podla tvare povie co to je a potom sa to iba potvrdi pohlavim. A je spickovy odbornik na vyvojove vady, ked je problem urcite treba ist k nemu.

gabuchah
22. nov 2015

@katka2011 tak v 2005 vyhral celosvetovú súťaž v prenatalnej diagnostike, to je mega... Fakt obdiv... Ja ho budem vždy a všade jednoznačne odporúčať 🙂 to ze má naj Sono som nevedela, to je potom doktor na druhú, lebo si nepýta nekrestanske peniaze za vyšetrenie

norosko
22. nov 2015

Je jednoznačne najlepší,ja som mala problém,všetko nám povedal tak ako to aj v skutočnosti bolo.Len odporúčam pána doktora.Este musim dodať,že je aj nesmierne ludský.

ssslnieckooo
22. nov 2015

Aj ja sa pripájam len s pozitívnou skúsenosťou od MUDr. Grochala 🙂 Boli sme v 11, 20 a 30 týždni a nikdy som nič krajšie nevidela 😵 Už v 11 týždni nás upokojil, že bábo je zdravé, nemusíme sa báť žiadnych porúch ani vád a v 20 nám po priložení sondy na brucho hneď povedal, že malý bude chlapec 🙂 Každá kontrola u neho bola pre mňa mimoriadne silným citovým zážitkom a až do narodenia malého, to boli vždy najkrajšie chvíle v mojom živote. Pripájam aj ja pár foto 🙂 Dúfam, že tá prvá fotka nikoho nepohorší, len nám vtedy povedal, že tak krásne mu dávno žiadne bábo neukázalo, čo má mdzi nôžkami 😀 😀 😀 Po tejto fotke, som už nemala žiadnu pochybnosť, že čakáme chlapčeka 🙂

gabuchah
22. nov 2015

@katka2011 tak v 2005 vyhral celosvetovú súťaž v prenatalnej diagnostike, to je mega... Fakt obdiv... Ja ho budem vždy a všade jednoznačne odporúčať 🙂 to ze má naj Sono som nevedela, to je potom doktor na druhú, lebo si nepýta nekrestanske peniaze za vyšetrenie

gabuchah
22. nov 2015

@katka2011 sa mi to 2x odoslalo,pardon 🙂

gabuchah
22. nov 2015

@ssslnieckooo tak to máš inak pekné fotky 🙂 malý sa nezaprel že je chlapec, čo sa bude hanbiť, no nie? 😀 ti by som tiež nemala pochybnosti 🙂 tá druhá je moc krásna, som takú ešte nevidela, vždy len hlavička a tak a tuto je to krásne v celku vidieť jak si hovie ležká a pláva 🙂 kedy sa narodil? 🙂

ssslnieckooo
22. nov 2015

@gabuchah ďakujem pekne 🙂 Vždy keď sa na tie fotky pozriem, tak sa mi obnovia spomienky na krásne tehotenské obdobie.. Malý je už veľký chlap, bude mať v januári tri roky 🙂

matikmatuska
22. nov 2015

@ssslnieckooo naaadherne fotky, a ako pise @gabuchah tiez som v zivote nevidela foto celeho babatka z 3D ...taku by chcela mat asi kazda nas nech si vieme predstavit ako mu tam fajnucko je 🙂

denisa2019
22. nov 2015

@ssslnieckooo Poprosila by som ťa, nečítala som celú diskúsiu, kde pôsobí MUDr. Grochal?

matikmatuska
22. nov 2015

@denisa2019 v Martine 🙂

ladore
22. nov 2015

@gabuchah no ledva sa pohnem lebo teraz mi brusko teda tak narastlo v tomto tehu ako dvoj alebo trojcata keby tam boli tak mi ho taha dole ta vaha klby ani necitim uz .....uz ozaj pri tejto mega velkosti aby sme porodili

gabuchah
22. nov 2015

@ssslnieckooo juuu, tak to už je ozaj veľký chlap 🙂 ako to beží, že? ja tiež už mám prvaka a druhaka, to len ja myslím že mimoje roky stoja a deti rastú 😀

gabuchah
22. nov 2015

@ladore ty brdo, tak to bude mať 3700g tipujem... Máš čo nosiť moja... Ja to stále tvrdím, každá žena sa bojí pôrodu ale potom je už vykupenim a sme radi keď už to príde...

vydrnik
22. nov 2015

@denisa2019 najdi si na netu Femicare Martin Mudr.Grochal

vydrnik
22. nov 2015

@ssslnieckooo krasne fotecky urobil nieje pochyb o chlapcovi

gabuchah
22. nov 2015

@ladore ty kokos skukla som tvoj album.. Veď ty všetky kilá musíš len v tom brušacku nosiť.. Fuu... Viem si predstaviť ako ťažko sa ti dýcha

ladore
22. nov 2015

@gabuchah ti poviem ja msm chvala bohu len +15 kg ale des.....dychat sa uz kolko tolko da Ale krize a klby mi idu odyst tak uz sa fakt tesim ze koniec a zacat sa hybat opat a chodit

gabuchah
22. nov 2015

@ladore tak to máš super, to hneď necháš v pôrodnici... To ja už teraz mám plus 10kg a to sa strazim ☹
A to ta nemôžu nejako skôr? Veď fešák už musí mať váhu aj dĺžku, ale asi koli vývinu, že? No podle mňa si z tvojho bruška urobil super bazén 🙂 musíš mať veľa vody.. A čo grochal povedal na tvoje bruško veľké? Bože.. Veď to sa ani nevyspis

ladore
22. nov 2015

@gabuchah ano aj vody vela a v termine realne hrozi vaha 5kg:/

ladore
22. nov 2015

@gabuchah mne riedia strasne silno krv lebo som po 2plu nych emboliach tak cisarsky. Nechcu ani pocut a uz v tom 30tt vravel ze ak zacne porod nebudu ho zastavovat lebo je velkyyyyy na to aka som ja mala

rula
22. nov 2015

@ladore a je jej riadny brumík.... tak si statočná , klobúk dolu