Grochal a určenie pohlavia
Určil vám pohlavie dobre? 🙂 🙂
Aj mne povedal v 11.tt ze dva krat vydel antenku a nemylil sa 🙂 🙂 🙂 ...geneticke potvrdili chlapceka 🙂 🙂 🙂 🙂
ahoj pri nám pri prvom ano a to som bola u neho na sone s váhou 140kg teraz pri druhom nám povedaťr nevedel no ani sa nučudujem ostali mi kilá po prvom babu takže vážim viac a o to tažšie je sono urobit ale inak super lekár nedám na neho dopustiť
Maminky, mozem ist ku Grochalovi aj skor, ako odporuca na 2.trimester, ze 18.-20.tyzden? A ešte, keď sa zajedná termín a nešli by sme z nejakého dôvodu, platí sa niečo? Dik za odpovede 🙂
tak toto aj mna zaujima 🙂 akurat sa chcem objednat
Mozete ist skor, my sme boli v 12tt.
@ciernypes je super odbornik a ver mi chodia za ním aj zeny z dalej.Myslim ze ist ku nemu sa oplati,nemyslim financne,ale z medicinskeho hladiska,vsetko vam vysvetli kde co je dopodrobna vám povie ake by mali byt miery vsetko .aj vam to ukaze.ja som u neho bola pred vyse rokom a o dva mesiace idem zase.Vylucil mi tam vsetky zle predpovede z testov.upokojil ma.Je to pán odbornik na termin sa caka aj dva mesiace
@ikaika AHOJTE baby ano objednať sa dá aj skôr kontaktovať Vás bude priamo lekár a sním sa dohodnete čo a ako ..tu nájdete cenník nieje to najlacnešie ale u mňa je spokojnosť veľká http://www.femicare.org/userfiles/files/Femicar...
držím palčeky
@nivea777 ked je extremne velká mamina ako ja čo mám teraz 156kg v piatom mesiaci horšie sa kontoluje babatko cez tuk doktor nevidí všetko čo potrebuje tak donho celu dobu štucháme aby sa otocilo tak ako je treba ked sa nedarý pošle ma doktor sa prejsť vycikat najesť skackať po schodoch hocičo čo by mohlo pomocť.. Má svätú trpezlivosť a zmysel pre humor. Normalna maminka tam pride lahne si a celé vysetrenie tvá tak cca 10 minut kedže tam netreba nic v tuku hladať a doktor vidí všetko čo treba 😎
No nornalna maminka,vzdy nie ja vazim 50kg a bola som u neho hodibu .tri krat som chodila hore dole schodmi,cikala som jedla bonbon co mali na stole ze ho zevraj orebudim a mali si robil co chcel,ignoroval bas,no po hodine sa nam pekne ukazal.Doktor ho chcel pekne odfotit tak po hodine sa mu to podarilo a ze som sa nabehala dostala som fotku zadarmo.Ozaj je trpezlivy a velky odbornik
@matikmatuska a to vám co robili za 100?ja idem na 4d plus morfológia plus fotky a 70eur to vychadza
@eliz188 vyvediem ta z omylu ked som cakala maleho bola dom u Mudr.Grochala v 20tt,a vaha nesuvisi z vysetrenim,maly bol zle otoceny takze som 3x musela zpet do cakarne,chodila som po scodoch ,zdrazili zme sa tam hodinu za tu dobu stihol vysetrit dalsie 3mamicky,nakoniec sa podario,maly hned ukazal co ma medzi nozkami,lekar malrho fokladne popozeral vsetko nam vysvetlil aj na chvilu maleho ukazal a maly zrovna dvihol rucku any nam chce zakyvat,sranda bola,plstila som ,50€
Je to naozaj skvelý lekár, bola som dvakrát a naozaj môžem len odporučiť. Mňa poslal sa poprechádzať už len kôli peknej fotke, inak bolo všetko vidieť ako má, ale chcela som fotku a malý mal na tvári pupočnú šnúru. Má naozaj veľmi profesionálny prístup a v pohlaví sa nemýlil už v 12+4 povedal, že to bude chlapec.
Mne určil už v 12 týždni a presne.Pán doktor je skvelý lekár.Ja som s ním veľmi spokojná.
Kocky stalo sa niekomu,ze sa pomylil? V prvom tehu mi v 13tt povedal chlapca a tak aj bolo. Teraz pri druhom mi tiez v 13tt povedal dievku a moj dr mi teraz v 15tt povedal chlapca. Tak teraz neviem komu verit. Mate niekto podobnu skusenost?
no napr. mne v 19.tt v nemocnici mi povedali, že na 99% chlapček a grochal v 20. tt povedal, že na 100 % dievčatko, že ak nie, kúpi mi kočiar :D ..
@55minnie55 a čo si mala?Či ešte nič?
Uprimne ja som trochu prekvapena,doteraz som sa nestretla s tym,ze by sa sekol,aj som to brala ako hotovu vec...uvidim v 20tt,ked pojdem znova...nuz asi budem prva,pri ktorej sa pomylil aj ked toto prvenstvo by som radsej ozelela😀
@55minnie55 toto inak nechapem ako moze byt z chlapca dievcatko...co si pipika mylia s pupocnikom? Naopak to je pochoitelnejsie,ze nieco dorastie😉
Narodilo sa mi dievčatko, za dva týždne ma rok 🙂
Baby dá sa Vám dovolať k doktorovi Grochalovi? skúšali ste niektorá ja sa chcem objednať a od pondelka nič odkazovka alebo nedvíhajú...

Hehe, nie nemusel 🙂) dievčatko,trafil sa