icon

Hematologické vyšetrenie a prietoky v 21 tt

elcoro
8. jan 2020

Ahojte baby, som v 21 týždni, babika váži 500 g, dnes som bola na 3d v ké, kde mi bolo oznámené, že všetko je vraj v poriadku s malou, ale ma Dr poslal na odber krvi na hematologiu koli placente. Pýtala som sa ho že prečo, že koli výžive dieťatka,
Je síce pravda, že už som po jednej sekcii a teraz mam placentu uloženu vpredu.
Ale prečo ma posiela na hematologiu? Nemáte s tým niektorá skúsenosti?

Strana
z3
patuskaa123
15. feb 2022

@aneta129 ahoj, ja som presne v takej situacii ako ste boli vy,mam abnormalnu uteroplacentarnu cirkulaciu, mam prist o 3 tyzene a caka ma odber kde mi dal aj dr letak kde je pisane o preeklampsii . ja sa chcem opytat ako ste nakoniec dopadli?

nikol114
19. máj 2026

Nedalo mi a musím napísať , tento príspevok je naprosto identicky s mojim akurát som bola včera pri tom istom doktorovi. Vôbec ale vôbec nič nevysvetlil bol arogantný ani sme fotky nedostali ani na USB samozrejme vyšetrenie ani nie 10min ale suma bola plná 70€ proste celý deň “zabitý “ prestrasil ma s hematologiou tiež. Bola som dnes čakám ešte výsledky. Podľa ultrazvuku som 29+3 podľa MS 28+4 a bábätko malo presne 1233g vraj malo nabudúce ma čaká v KE ďalšie vyšetrenie a s úsmevom mi bola povedana hneď suma za odber 90€ a ultrazvuk 40€
Bolo im úplne jedno že som sa tam aj rozplakala a pýtala som sa na viac informácii ohľadom toho ale nebolo mi zodpovedané

Ďakujem krásne

Strana
z3