Jazda na motorke počas v 13. týždni tehotenstva
Ahojte maminy, budúce maminy mám tu nejakú vášnivú motorkárku, ktorá jazdila na moto aj počas tehotenstva? Som momentálne v 13tt viem, že ma tu viaceré ukameňujete, ale keď je takéto krásne počasie ma veľmi láka ísť aspoň "okolo komína" ako sa povie.
Kľudne choď..
Ja by som sa držala vety mojej gynekologičky, ktorá sa síce vtedy týkala lyžovania, ale uplatniť sa dá na všetky športy. "lyžovať môžete, nesmiete spadnúť" 🙂
Rozhodnutie už je na každom, ja som lyže vymenila za bežky, bicyklovať som bicyklovala, ale nejazdila na korčuliach, lebo to sa vždycky niekde vymeliem 😀 atď atď
Ja by som sa držala vety mojej gynekologičky, ktorá sa síce vtedy týkala lyžovania, ale uplatniť sa dá na všetky športy. "lyžovať môžete, nesmiete spadnúť" 🙂
Rozhodnutie už je na každom, ja som lyže vymenila za bežky, bicyklovať som bicyklovala, ale nejazdila na korčuliach, lebo to sa vždycky niekde vymeliem 😀 atď atď
@kaca222 moja gynekologicka aj pri otazke na bicykel na mna pozrela ze ci ako fakt musim… 😀 bicyklovala som kym mi na cykloceste nevbehol do cesty pes a ja som sa skoro vykydala….vtedy som si povedala ze za ten risk mi to fakt nestoji. Sadnut na motorku ako tehotna je pre mna uplne scifi.
Juj, to je take osemetne. Ale nie kvoli tebe, ale kvoli ostatnym, nikdy nevies kedy ktory sofer spravi nejaku blbost, a ty to odnesies.
S jazdou autom sa to neda porovnat, lebo na motorke nie su "male" nehody, tam proste zahucis...ale to sama vies.
Tazko radit, naozaj. Sprav podla vlastneho uvazenia.
Osobne by som už nejazdila ale kamoska bola v piatom mesiaci s partiou na 2 týždňovom tripe po Rumunsku.
@kaca222 moja gynekologicka aj pri otazke na bicykel na mna pozrela ze ci ako fakt musim… 😀 bicyklovala som kym mi na cykloceste nevbehol do cesty pes a ja som sa skoro vykydala….vtedy som si povedala ze za ten risk mi to fakt nestoji. Sadnut na motorku ako tehotna je pre mna uplne scifi.
@michaelam2 je to tak, človek nikdy nevie.. ja som bicyklovala, ale pomalým tempom, žiadne rýchle zošupy. Každopádne, presne ako opisuješ svoj zážitok so psom - s tým sa nedá dopredu rátať 🤷♀️
A za mňa je hazard sadnúť na motorku tehotná-netehotná, ale autorka sa pýtala nadšencov motoriek, tak k tomu som sa radšej nevyjadrovala 😃
Si dospela, rob si co chces
Ahoj, aj ja som motorkarka, ale motorka sla bokom. Najprv deti, potom motorka. Ked budu deti odrastene s laskou sa k nej vratim. Treba si urcit v zivote priority. Neriskuj

No však chod