icon

Je normálne cítiť pohyby bábätka len večer?

21. jan 2024

Ahojte, ako casto ste pocitovali pohyby babatka v 27 tyzdni? Je normalne, ze citim len vecer a v noci kopanceky? Cez den vobec?
Pozn. prvorodicka🤷🏻‍♀️

kvietok173
21. jan 2024

Mam 4 deti a kopanceky som cítila minimálne u všetkých. Žiadne také ako tu ženy píšu že kopance do rebrá. Kľud niekdy som mala obavu či sú v poriadku, ale 4 tehu, 4 zdravé detičky a koapnceky minimálne 😍. Veľa šťastia prajem ❤️🍀🌸

nikoleta999
21. jan 2024

Budeš mať párty dieťa :D Ale moj syn tiež mal obdobia, kedy to roztočil len večer/ v noci 🙂 Takže si myslím, že nie je dôvod na obavy

xsimonkax
21. jan 2024

Ahoj, ja mam placentu na prednej strane. Teraz som v 25+6.tt a prvý kopanec som cítila 31.12. o tretej ráno, jeden jediný 🫣😅 odvtedy ich cítim pravidelne. Cez deň hlavne keď dlhší čas nejem, napr. keď čakám dlhšie na odber krvi, vtedy sa viem ozvať, alebo cez deň keď som dlhšie v pohybe na nohách. Viac je aktívna večer, keď si lahnem na chrbát do postele vtedy sa ozve alebo aj počas noci sem tam.

autor
21. jan 2024

Dakujem, mna len postrasila kamoska, ze ona citila aj kazdu hodku, dve😀 tak ste ma upokojili.

kvietok173
21. jan 2024

@xsimonkax tak neviem či to je tým ale ja mam otočenú maternicu prudko dozadu takýto výraz používa môj MUDr.