icon

Je normálny pokles aktivity bábätka v tehotenstve?

17. feb 2025

Ahojte, som v 6 mesiaci presne 25tt.. niekedy mám pocit, že mi krpec vyskočí z bruška a kope aj pol hodinu vkuse ale teraz už dva dni, cítim len tak raz za hodinu, dve nejaký kopanec.
Povedzte, že je to normálne, fakt mam z toho stres.. vo štvrtok som bola na poradni a bolo všetko úplne v poriadku, no človek nikdy nevie 🙄

anajka266
17. feb 2025

Čím ďalej, tým budú pohyby menej. Na konci mi už museli pichať glukózu, keď som prišla na ctg. Či sa aktivita zvýši. Vždy sa potom malá prebrala. Už mala málo miesta.

anajka266
17. feb 2025

Ale na druhú stranu v 25.tt by mali byť pohyby intenzívne. Ženy začínajú cítiť pohyby +- 20.tt. No samozrejme nie cely den. Aj babatko spí.

kiki68
17. feb 2025

@anajka266 nedali taky buzzer k bruchu? Mne to dali a bolo to hrozne ten zvuk, to sa hned prebral. Potom sme dva roky nezapli mixer 😂😂😂

lulu0123
17. feb 2025

Ono to moze byt hocijako.Moja druha dcera sa velmi malo hybala v bruchu.Kedze to bolo tehotenstvo po MA, bola som cely cas v strese.Mala sa narodila v poriadku,teraz je z nej sikovna gymnastka,ma uz 7 rokov.Prva dcera kopala v kuse,takze aj preto to bolo stresujuce,ze ta druhasa vobec nehybala.

ina2405
17. feb 2025

@anajka266 u mňa to tak nebolo... Čím bolo väčšie, tým viac som ho cítila. Kopal rovnako často.

babushkaem
17. feb 2025

Ja som na tom rovnako, ale doktorka povedala, ze mala da mu otočila uz dole hlavičkou, takze asi preto. Predtym ma kopala do mocaku

michaela329
17. feb 2025

Môj bol taký, že dva tri dni mi išiel vyskočiť už z brucha a potom tri dni nízka aktivita. A za ten svet som ho nešla občas rozhýbať. Do konca som sa prebehla aj na pohotovosť, kde mi urobili CTG a sono - malý absolútne ok. Len placenta vpredu a nie vždy som pohyb cítila- na sone sa hýbal. Takže časom som si jednoducho zvykla, hlavne keď sa otočil dolu hlavou. Vždy môžeš zájsť pre svoj pokoj na pohotovosť.

nikavuk
22. feb 2025

Podľa mňa je to velmi individuálne možno si menej robila alebo jedla menej sladkého alebo naopak mala toľko roboty ze si si nestihla vsimnut. Nemôže to byť len to ze si možno sa menej sledovala ?