Je to chlapček alebo dievčatko?
Ahojte, ak tu je niekto kto sa vyzná v ultrazvukových snímkach prosím čo myslíte čakám dievčatko alebo chlapčeka? Som v 12 + 1 tt. Ďakujem krásne som zvedavá na všetky tipy 🤗

@miriam1987 ano, ano, pekne bolo vidieť pipinu 🙈🤣 ale tiež najskôr si robil srandu ze ci to teda bude Maťko alebo Kubko🤣🤣🤣 ja som mu povedala, že ale pán doktor, vsak vy veľmi dobre viete, že to bude Miška 🤣🤣🤣
Z tychto fotiek nemozes urcit ani uhol hrbolceka nakolko tam nieje poriadne viditelna panva, zial je to 50 na 50
No ty chceš strašne dievča podľa mňa 🤷 ja nechápem že 99% žien túži po dcére , každá druhá téma na MK je o Tom , ja som výnimka .Mám dvoch synov a čakáme tretie , veľmi som chcela troch synov ale bude to baba zachvilku rodím🫣
@lujza_ ano, mas pravdu chcela by som velmi dievcatko 😊 gratulujem k tehotenstvu. Potom ked sa ti narodi dievcatko uvidis ako budes stastna, ono kazdy ti povie, ze je to uplne ine mat chlapceka alebo dievcatko. To netvrdim, ze mat chlapca je horsie. Moj chlapcek je uzasny najlepsi akeho som si kedy mohla priat 😍
@miriam1987 prveho mam syna 🙂 a vzdy som chcela aj dcerku. Ked sme cakali ju tak… cela stastna (asi aj preto ze som nemala sestru ani nijaku taku extra kamosku nazivot a na smrt).
A pravdu? Je za dvoch chlapcov 🙂 a to ti povie kazdy z rodiny. Ked som cakala tretie chcela som chlapca 😂
Teraz cakame dievca a teda… fakt sa bojim co to bude.
2 dni pred to je take uz ltt. My dievcatko mame 4-5dni pred.
@alenilo existuje aj stranka The nub techs..kde ked si zaplatis 15 eur tak povedia ti svoj odhad na najmenej 85%. Ak sa odhodnam zaplatim si to 😆🙈
@miriam1987 ale cosi. Kde by si platila take somariny. Aj tak to uz nezmenis 😉
@miriam1987 podľa genitalneho výbežku, podľa mňa je to chlapček. Je skôr dohora. Pri dievčatách je rovno až dole
@belllinka
@miriam1987 je aj nejaký test na pohlavie tusim... ale tiež bez záruky 😊
@maryetta Verim ti, sestra to ma rovnako chlapceka a 2,5 rocne dievcatko za 2 chlapcov 😅Ale je stastna, ze ich ma obidvoch. Tak drzim palce aby bola dobrucke dievcatko 😊 a ked sa smiem opytat aky mate vekove rozdiely? Lebo ked si predstavim 4 male deti naraz musi byt to byt riadne narocne.
@lienka.7 hmm test pohlavia 😆 ktovie na kolko to moze byt spolahlive
Medzi kazdym mame cca 3 roky. Rozdiel tam je par mesiacov. Ale na kalendarne roky su to 3. Najstarsi ma 9. Dcerka 6. A zatial najmensi 3roky
Na 90% dievca
@maryetta tak to mate este asi celkom fajn rozdiely 🙂
@maminkadeticiek jeeej az na 90%, podla coho si to myslite? 😍
aj podla mna to je jasne dievca🙂
@sasenka5 jeeej vazne? Podla coho? 😍
@miriam1987 ako tu uz bolo pisane od Ivky vyssie, na prvej fotke to je viditelne
V 12tt ti to povie len odborník ako je dr Grochal a nie ženy na MK. Alebo ptoom krvné testy.
Tak si zratajme tipy 😅
3 x chlapcek
3 x dievcatko
4 x neda sa to urcit/50 na 50
Zatial teda takto ma este niekto tip co by to mohlo byt podla sono fotiek? Mozno ste mali podobnu foto pri svojom babatku 😍 dakujem
@miriam1987 za mna chlapec
@miriam1987 a rovno vysvetlim preco na orvej fotke ja tom vybezku hore je taka gulicka aj to patri k tomu nub a dalej je to zjavne aj podla uhla od mocoveho mechura je to to tmave miesto na prvej fotke. ale urcite daj vediet a gratulujem ☺️
@miriam1987 chlapcek
Uz vies co to bude? Ci stale prekvapko?

@maryetta 2 dni pred ovuláciou, ako by to vychádzalo podľa teba? 😊