Je to chlapec?
Vidíte aj vy pipik?

Nerozoznám ani dieťa. Pýtaj sa doktora.
@colsami nie poradnu mam až o 4 tyzdne
A ten ultrazvuk si si robila doma sama?
@babovka2321 tak asi je este malicke na to, aby bolo vidno, ci je to chlapec alebo dievca. A autorka asi dufa, ze uzivatelky MK su modrejsie jak doktor, co na to hladi.
Mne pri poslednom dietati na 80% povedal v 13+4, co to bude. Potom sa to percento uz len zvysovalo a mal pravdu. Ale on ma spickove sono a roky skusenosti. Mam 4 deti a nepomylil sa ani pri jednom, ale az okolo 20 tyzdna mi povedal pohlavie. Len to posledne skor.
Pri veľkej predstavivosti tam vidím jeden veľký pipik 🤣🤣🤣
Rozumiem, ze si netrpezliva, ale keď ti to nepovedal lekár, nepovieme ti ani my. Vydrz na najbližšiu poradňu a snáď bude aj lekár múdrejší 😊😉
Aspon zakruzkovat si ho mohla.
Skor pupocna snura...
ja nevidim ani hlavu, nie to penis
@babovka2321 :D som sa schuti zasmiala :D
Nehnevaj sa ale neviem nájsť poriadne ani dieťa. Pýtaj sa na to doktora prosím ta. Ani ti niekedy na 100 percent nevedia a my ti tu mame povedať. Úplne zbytočná diskusia.
Ahoj, nie z tejto polohy by som si netrufla hovorit pohlavie, foto pohlavia vies urcit, ked sa uzv prechadza priamo okolo malej panvy plodu, pomedz nozky ak je v dobrej polohe , nie ked sa urobi fotka z vrchu a vidis cely plod
Ja nevidím ani to dieťa... Nie to ešte pipik. Veď často ma problém aj doktor so skúsenosťami presne určiť pohlavie a ty chceš, aby sme tu hádali podľa tejto fotky?
To si si robila sono sama?
Áno je 😀
je to vobec dieta?
Je to dost vysoko.. skor to bude pupocna
Ja tam nevidím ani dieta

Doktor sa Ti k tomu nevyjadril?