icon

Je trinásty týždeň neskoro na prvotrimestrálny screening?

12. feb 2026

Ahojte, idem dnesnna prvotrimestralny screeening, krvi a davam si aj trisomy, ale som uz 13+3 cca, nie je to neskoro? Ďakujem

anonym_992ac9
12. feb 2026

@anonym_autor aj mne dala termin v case ked budem 13+2, tiez sa mi to zda neskoro😟

anonym_727241
12. feb 2026

Myslím, že lekári vedia lepšie či je to ok alebo neskoro. Nie sme úplní hlupáci. Si v norme. Ak sa ti zdalo, že ťa objednali neskoro, mala si to skonzultovat s lekárom. A sorry za môj názor.

krasneleto
12. feb 2026

robi sa na urovni 11+0 az 13+6, takze je to uplne v poriadku

autor
12. feb 2026
@anonym_727241

Myslím, že lekári vedia lepšie či je to ok alebo neskoro. Nie sme úplní hlupáci. Si v norme. Ak sa ti zdalo, že ťa objednali neskoro, mala si to skonzultovat s lekárom. A sorry za môj názor.

@anonym_727241 lenze mne podla merania 4 tyzdne dzadu vychadzalo ok, ale dva dni dozadu som bola na rizikovke, kde mi vyslo o par dni popredu, preto to tak vychadza.

anonym_727241
12. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_727241 lenze mne podla merania 4 tyzdne dzadu vychadzalo ok, ale dva dni dozadu som bola na rizikovke, kde mi vyslo o par dni popredu, preto to tak vychadza.

@anonym_autor nie si ani prvá ani posledná. Lekár vie s takýmito prípadmi počítať a brať na to ohľad aj keby náhodou vyšlo niečo mimo normy, tak vie spojiť súvislosti s tym, ze aj tvoj termin vysetrenia je mimo normy. Lekár vie, ktoré hodnoty idú postupujúcim tehotenstvom ,,hore" a ktoré
Pár dní je koľko?. Inak mnoho žien sa radšej cielene objednáva na neskorší termín aby toho videli na usg viac.

rubi007
13. feb 2026

@anonym_autor 13+3 je uz 14 tt 😉