icon

Je trpnutie ruky v noci normálne?

maddiez
5. máj 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, či aj Vám v noci trpnu ruky? Mne pravá, ale teda riadne, od lakta dole a plece ma bolí akoby zvlášť. Na tu bolesť sa zobudím a dlho trvá, pokým to prejde. Horčík užívam, ale stále to trvá. Je to normálne alebo treba k doktorovi? Poradnu mám až o 3 týzdne. Ďakujem

stanulienkat
5. máj 2024

Moze byt aj od krcnej chrbtice.

viera321
Autor odpoveď zmazal
inga93
5. máj 2024

@maddiez trpnutie v noci je skor priznakom karpalneho tunela, ale bolest ruky a pleca sucasne s trpnutim by som skor povedala, ze je z krcnej chrbtie, vlastna skusenost

luciferka93
5. máj 2024

@maddiez pridám moju skúsenosť, v prvom tehu mi tiež trpla ruka hlavne v noci, začalo to nejak v 20tt a trvalo až do pôrodu...nepomohol ani horčík ani cvičenie, žiadne maste.... Myslela som si ze je to práve karpalny tunel... Ako som porodila zmizlo to. Teraz čakám 2he tak som zvedavá ci sa to zopakuje, zatiaľ som v 15tt a nič 🙏 ale môže to máš súvis aj s tou krcnou chrbticou ☺️

stanulienkat
6. máj 2024

@luciferka93 to mohol byt tehotensky karpalny tunel.

luciferka93
6. máj 2024

@stanulienkat tak o tom som nepočula, ani Dr to neriešila, povedala ze prejde po pôrode aj tak bolo ☺️☺️

stanulienkat
6. máj 2024

@luciferka93 hej, po porode to prejde. Mala som to iste. Vraj v tehotenstve bezne.

maddiez
autor
7. máj 2024

zrejme to bude z tej chrbtice, už mi to prechadza na lopatku 😕

tuleniatko
7. máj 2024

@maddiez dajte si spravit test na boreliozu