icon

Je určenie pohlavia u Grochala v 12. týždni presné?

1. apr 2026

Ahojte, prosim piste len tie, ktore ste boli u Grochala na prvomtrimestralnom ultrazvuku okolo cca 12tt. Ak vam povedal pohlavie- potvrdilo sa potom, ze je spravne?

anonym_632b45
1. apr 2026

@anonym_autor ano

autor
1. apr 2026
@anonym_632b45

@anonym_autor ano

@anonym_632b45 A povedal ti vtedy, ze urcite vidi, alebo, ze sa priklana k tomuto pohlaviu?

anonym_632b45
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_632b45 A povedal ti vtedy, ze urcite vidi, alebo, ze sa priklana k tomuto pohlaviu?

@anonym_autor povedal, ze to vyzerá na dievčatko. V 20tt len priložis a hned ,ze to je dievka jak sa patrí 😂

marhulka13
1. apr 2026

Mne tiež povedal presne . Že na 90%

autor
1. apr 2026

Davate mi nadej baby. Mne povedal, ze to vyzera na dievca, ale nemoze to v tomto tyzdni povedat presne. Dnes 16tt mi gynekologicka povedala, ze chlapec. Tak som z toho dost mimo :(

sisa_s
1. apr 2026

Pravdepodobnejsi je vysledok zo 16tt, vtedy je vidiet pohlavie jasnejsie ako v 12tt na zaklade urogenitalneho vybezku... ale uvidis v 20tt na dalsom morfologickom sone alebo si daj urobit geneticke testy a mas to na 100%

lauriik
1. apr 2026

Tak vo vseobecnosti plati cim vyssi tyzden tehotenstva tym vyssia pravdepodobnost, ze doktor trafi spravne. A druha vec, tes sa zo zdraveho babatka. To je to, co ta ma primarne zaujimat.

anonym_e838b4
1. apr 2026
@anonym_autor

Davate mi nadej baby. Mne povedal, ze to vyzera na dievca, ale nemoze to v tomto tyzdni povedat presne. Dnes 16tt mi gynekologicka povedala, ze chlapec. Tak som z toho dost mimo :(

@anonym_autor Ja ta chapem, ze mas vytuzene pohlavie. Ale ak to bude chlapcek, tak chlapcekovia su velki mojkaci. Budes jeho najvacsia laska kym bude maly ❤️. S dievcatkom skusenost nemam 😀. Tak preto pisem len o chlapcekoch 🙂

anonym_632b45
1. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor moja dr napríklad nikdy nevidela pohlavie. Až v 24tt mi tiez povedala, ze dievcatko. Ale ved nic sa nedeje, nech je to chlapček ci dievcatko 🙂

autor
1. apr 2026

Vzdy som mala v sebe take tusenie ze budem mat 2 dievcatka. Jedno uz mam a odzaciatku som mala pocit ze to bude dievca. A aj teraz mam tusenie ze to bude dievca a gyn mi dala studenu sprchu. Tak preto zistujem, ci sa niekomu Grochal zmylil.

blondiee83
1. apr 2026

Neupinala by som sa takto na jedno pohlavie.
Preco to robis?
Pochopim, ze clovek ma preferovane nejake pohlavie, vzdy tuzime trpchu viac bud po jednom alebo druhom...ale ak uz dievcatko mas doma, ozaj vyjadrenia typu studena sprcha...sorry, ale asi by si si tu studenu sprchu mala dat aj realne. A tesit sa na zdrave babatko

autor
1. apr 2026
@blondiee83

Neupinala by som sa takto na jedno pohlavie.
Preco to robis?
Pochopim, ze clovek ma preferovane nejake pohlavie, vzdy tuzime trpchu viac bud po jednom alebo druhom...ale ak uz dievcatko mas doma, ozaj vyjadrenia typu studena sprcha...sorry, ale asi by si si tu studenu sprchu mala dat aj realne. A tesit sa na zdrave babatko

@blondiee83 to je ozaj odpoved na moju otazku 💪

nikha2809
1. apr 2026

V 12tt mi Grochal povedal dievca, v 20 tom gynekologicka chlapec, vraj jasne videla penis, v 30 som bola znova u Grochala a povedal znova dievca.Aj tak bolo