icon

Je určenie pohlavia u Grochala v 12. týždni presné?

1. apr 2026

Ahojte, prosim piste len tie, ktore ste boli u Grochala na prvomtrimestralnom ultrazvuku okolo cca 12tt. Ak vam povedal pohlavie- potvrdilo sa potom, ze je spravne?

Strana
z2
patta89
30. apr 2026

Mne v 12 tt povedal, ze chlapec, ale ja som mala tusenie, ze to bude dievca. Bolo to moje druhe tehotenstvo a uplne ine ako pri prvom chlapcekovi. V 16 tt, mi moj dr. povedal, ze tam je jasne dievca. A mam dievca 😀

anonym_6d0762
1. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_6d0762 tiez som bola v tom, ze grochal sa nemyli, ideme k nemu v pondelok a moj muz stale tvrdi, ze az ked Grochal povie, ze len jemu veri. Ja som dnes naobjednavala kopec chlapcenskeho oblecenia, tak som zvedava…

@anonym_autor ja by som veru kontretnu farbu nekupovala 😁. Aj ked som vedela co to bude (3-ja dr sa zhodli )kupovala som iba neutralne 😊 drzim palce

autor
1. máj 2026
@anonym_6d0762

@anonym_autor ja by som veru kontretnu farbu nekupovala 😁. Aj ked som vedela co to bude (3-ja dr sa zhodli )kupovala som iba neutralne 😊 drzim palce

@anonym_6d0762 dievcenskym veci mam plnu skrinu, odkladala som po malej moderne krasne kusky pre sestru a sestra ma zrazu dve gulky, takze 99% veci je nepouzitelnych 🙈 Musim sa nejako naladit na chlapca, tak som sa chcela cez oblecenie, len teda tie chlapcenske oblecenie su same traktory, detske motivy, auticka…Take sa mi absolutne nepacia.

autor
4. máj 2026

Dievcata, takze cakame definitivne chlapca. Patrim teda k tym par, ktorym Grochal tipol v 12tt zle 😄

Strana
z2