icon

Kde kúpim test alebo vložky na odtok plodovky?

sanny2993
21. dec 2020

Ahojte. Som 22+3 tt a včera som si našla na nohavičkach okrem bieleho vytoku aj maly bezzapachovy mokry fliačik. Som prvorodicka. Dr ma dovolenku a na pohotovosti celk9vo v nem9cnici je velmi vela ludi. Bolesti nemam a ani dnes už fliačik nemam 🙂 ale tsk. Dočítala som sa že je možné zakúpiť špeciálne vložky pripadne temešvaryho test na doma. Prosim v ktorych lekárňach ste tuto pomôcku zakupili ? Alebo mi roztok vyda na požiadanie aj lekar ?

janulka2805
21. dec 2020

@sanny2993 Aj mňa by táto informácia zaujímala.... Tiež som mala včera mokrý fľak, dokonca asi 3 krát.... Som 24 tt.... Snáď len výtok 😊

ona303
21. dec 2020

Ja som si to chcela kúpiť minulý týždeň, žiaľ nezohnala som to vôbec. Ani ten roztok, ani vložky. Tak som išla na pohotovosť, kde mi doktorka obliala vložku roztokom. Aj ma skontrolovala.
Pýtala som sa jej na roztok, že som si to chcela sama kúpiť. Povedala, že asi sa to nepredáva, že vždy treba prísť. Dúfala som, že mi trochu odleje ale nič 😄

zuzka251
21. dec 2020

bromtymolova modra 1%...ale to asi nezozeniete len tak. vola sa to aj Temesvaryho skumadlo

saxana000
21. dec 2020

Cca od 20 tyzdna mi vzdy pri kychani cvrklo mala bola tak ulozena ze sa tomu nedalo vyhnut 😄😄😄 nemoze to byt vas pripad dievcata?

janulka2805
21. dec 2020

@saxana000 netuším veru.... Veď som aj rozmýšľala či to nemôže byť únik moču, lebo chodím ozaj každých 10 min... Ale zatiaľ tie škvrny niesu také rozsiahle, tak snáď to je ok 🤔😊

nikpa
21. dec 2020

@sanny2993 neda sa zohnať, odporúčam ti ist na tu pohotovost ked budes mat mokru vložku. Odtok plodovej vody v tak skorom tt nie je sranda. Pokial sa to bude opakovať, tak neváhaj a choď.

sejbipi
21. dec 2020

Ja som 18+4 a takisto som natom rovnako s výtokom a mokrými fľakmi, pýtala som sa lekára a vraj kým to nie je nejaké obrovské množstvo tekutiny, nesvrbí to, nepáli, nezapácha atď atď, tak je všetko v poriadku. Riešim to len intímkami

janulka2805
21. dec 2020

@sejbipi no u mňa to nieje dáke veľké množstvo, ale vylakalo ma to... Ale snáď to je ok 🙂

saja1
21. dec 2020

Myslim ze v lekarni by si ich uprosila aby ti objednali. Mne tak niekto dal, a veru som vyuzila... a este asi 3 babam som ho posunula co stresovali 😁

janulka2805
21. dec 2020

Škoda, že sa to nedá normálne v lekárni kúpiť... Na pohotovosti by mali menej vylakanych mamičiek 🤔

sanny2993
autor
21. dec 2020

@janulka2805
@ona303
@saxana000
@sejbipi babule tak som sa dovolala doktorke nakoniec po xx hodinach. Vraj keby odtekala plodovka aj po troske stale by sme mali po 2-6 hodinach intimku uplne mokru. Že to nefrcka len tak po troške týždeň dva. A pravdepodobne to bude u mňa vytok alebo inkontinencia keďže som na wc každých 20 minut. Vraj je dole viac vlhko z dôvodu že všetko dole sa pripravuje na porod. Samoška ja idem zajtra na kontrolu krčka aby som mala kludne sviatky ale ak taku možnosť nemate tak sa skuste držať tohto - vraj ta intimka pretečie za 1 deň.

janulka2805
21. dec 2020

@sanny2993 Tak si ma trošku upokojila 🙂 možno to bude aj môj prípad, lebo ja chodím posledné 3 dni na WC každých 10 min...

denisadeny
26. dec 2020

Mne odtiekla voda v 14.tt.. Behom pár minút som bola komplet mokrá až po kolená.. Na usg potom bolo vidieť, že skoro žiadna neostala.. Možno vás to trochu ukludní hlavne sa nestresujte. Drobné výtoky sú vraj normálne, Aspoň mne gynekológ tvrdí 🙂 držím prsty

klip0
26. dec 2020

@denisadeny to ma velmi mrzí, uz sa asi nedalo nic robit vsak?

denisadeny
26. dec 2020

@klip0 bola som 7 týždnov v nemocnici.. Ale v 21.ttsrdiečko dobilo.. A popravde, neverila som, že keby aj babo vydržalo, že by bolo zdravé.. Aj lekári povedali, že asi tam nebolo všetko ôk, keď sa toto stalo..

klip0
26. dec 2020

@denisadeny och to ma velmi mrzí, dúfam ze budes mat zdravé krasne deticky, velmi drzim palce. Mozbo ich uz aj vlastne mas 🙂

denisadeny
26. dec 2020

@klip0 ďakujem.. Zatiaľ nemám.. Sme v 13tt.. Tak snáď toto tehotenstvo už dopadne dobre ☺️🙏

klip0
26. dec 2020

@denisadeny urcite ano, veľmi drzim palce a vela zdravia prajem 🙂