Kedy vám doktor vedel povedať pohlavie bábätka?
Ahojky. Kedy vam doktor e vedel povedať pohlavie babatka? V koľkom týždni cca ďakujem
V 13. Týždni na 92%. Pohlavie dieťaťa sa ultrasonograficky určuje podľa vnútorných pohlavných znakov, nie vonkajších (ak sa to robí len na základe vonkajších, je tam vysoká chybovosť) - čiže ak je medzi lumenom čreva a močovým mechúrom maternica, je to dievčatko 🙂. To sa zvykne vyšetriť pri morfologickom ultrazvuku v cca 20 týždni, kedy lekár podrobne sleduje orgány bábätka.
V 12-13 tt, uz presne neviem, v PRENATAL v Žiline. Dr tam videl niečo, čo sa týči smerom hore a bude z toho raz pipik. Tak aj bolo 😁 Gynekologicka mi až do 25tt tvrdila, že dievča, ale ten predošlý dr sa nemýlil, bol chlapec.
Závisí to aj od toho, ako ti vychádza poradňa. Mojej kamarátke vyšla na šestnásty týždeň a vtedy jej povedali pohlavie, mne vyšla až na sedemnásty týždeň. V dvadsiatom týždni mi doktorka akurát potvrdila, že čakám chlapca.
Ahoj. Pri prvom v 12tt pri druhom v 20tt na 100%, ale moja dr v tomto prip.predpovedala uz v 16tt a mala pravdu.
Obe v 13tt a presne trafil.....
Dcerku 22tt a synček to tajil do pôrodu 😀 takže prekvapko
Mne v 13tt 🙂
@eriksonka1234 ty kokso, to muselo byť prekvapko 🤭
Mne na velkom. Ultrazvuku v 20tt 🙂
V 20tt na morfo,no dodnes 36tt moje dievca stale nie je 100%, lebo nie a nie odtiahnut tie stehienka od seba - a to Dr. uz pozerala aj na kazdej poradni.
Ja som šla na 4D ultrazvuk v 20tt, dovtedy to boli len dohady u môjho dr, a tam mi povedal chlapca 🙂 neskôr už aj môj dr bol istejsi a tiež videl chlapca, tak snáď sa obaja nezmýlili 🙂
Mne v 13tt povedala ze dievča a v 20tt to potvrdila.
Moja dr mi povedala tak na 60% v 19tt a potom o týždeň na to mi to na 100% potvrdil doktor na morfologicky usg
@luci_ba najkrajšie a najúžasnejšie ❤️
prve na 3 D v 23tyz. , teraz som tehotna opat, v 27tt a doteraz sa nikdy tak nenatocilo, aby bolo pohlavie viditelne, avsak davala som si robit trisomy v 16tt a tam je to 100%, takze vdaka tomu viem
@nelca84 :D tak ty musis mat ine komplexy dievča keď mas potrebu trepať somariny. Nekomentuj mi tu radšej nic a staraj sa o seba pokial nemas normálne odpovedat na otázku tak choj niekam inam
Super ďakujem Vam dievčatá 🙂 najbližšiu poradňu mam v 16 tyzdni no tak uvidím možno bude vedieť Dr. Povedať a možno nie. Uz som strašne zvedavá 🙂
Ja tiež ❤️ tiež som zvedavá 😍
A ty si aka husta, nepotrebujes sa este nieco opytat? Nieco, na co existuje asi 150 roznych odpovedi?
@nelca84 tak teba určite nie nakoľko by mi to nič nedalo od takych ľudí ako si TY Chúďa
Vsak som ti napisala, kedy mi lekar oznamil co cakam
Mne v 15tt...neviem o tom, že by to bolo skôr vidieť... Ale bavíme sa o ultrazvuku, pravdaže je iné, keď máš genetické testy. Ale kamošky majú rôzne skúsenosti... Pokiaľ však viem, nikdo to skôr nevedel ako ja. Záleží od babatka... To moje bolo mimoriadne aktívne.
Dá sa urobiť aj test z krvi od 12t a je to na 100 % ☺️
Ak by si išla v 20tt ku panovi MUDr. Grochalovi do Martina na 4d ultrazvuk, tak ti povie na 100 percent. Pan doktor sa nikdy nezmylil. 😉
Prvé v 32 tt, druhé vôbec a tretie - som v 24 tt a zatiaľ nevieme
Ak doktor v 20 tt na morfo utz nevie určiť pohlavie tak v Tom momente by som sa zdvihla a odišla a neverila by som mu že bábätko poriadne skontroloval dievča má maternicu ktorú na sone tiež vidno. O Tom že keď nevie určiť pohlavie tak ako môže s istotou povedať že srdiečko a iné orgány sú správne vyvinuté ani nemusím hovoriť. Na morfo sono treba ísť k odborníkovi a ti sa nemyslia. Mne v 20 tt povedal po 5 sekundách + robil sono na 2x lebo ma nechcel pustiť bez toho aby poriadne skontroloval srdce čiže sme čakali kým sa bábätko troška otočí
Mne v 16 tyzdni povedal ze na 80% to vidí na dievčatko a o mesiac na to takže v 20 tyzdni mu zagratuloval že na 100000% je to dievka 🥰
Ale tak až pri samotnom pôrode sa uvidí ci sa lekár nemýlil...môj našťastie nie 😀 hneď ako som porodila som sa pýtala doktora či mu šušurku 🤣
Pri porode 😉

Mne až 32 tt. 😅 A o dva týždne som rodila. Nechcela sa skôr ukázať ani za svet a to som na rizikovom mala sono každý týždeň no a nič 🤷🏻♀️