Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??

•
22. aug 2011ahojky, ja som v 20tt a mám navyše 5 kíl. V 17tt som mala tuším tak 3 navyše. Nerob si starosti, ked dietatko rastie a je všetko o.k. tak nevidím problém, že si nepribrala ešte. Viem, že niektoré baby písali, že začali priberat aj okolo 6 mesiaca...
1
jeeej to nech ta netrapi...moja sesterka caka dvojicky a v takom tyzdni tusim bola este stale na +0 alebo dokonca minus nieco....ja som pribrala okolo 2kg a to ani neviem ako, nebolo to vidno....v 20 a nieco tyzdni mi vyskocilo brusko a zrazu som v jeden mesiac pribrala 4 kg....to sme boli na dovolenke a veeeelmi mi tam chutilo 🙂
v 17tt som bola +2kg, ale v 24tt už +7kg, takže si váhou nerob vôbec žiadne starosti, ona ti vybehne keď to bude potrebné 🙂
pri prvom tehotenstve to bolo v 17 týždni plus 7 kíl a teraz pri druhom to bolo v 17 týždni plus 9 kíl 😃 celkovo som pri prvom tehu pribrala 30 kíl (poznámka : všetko mi odišlo po pôrode, do dvoch mesiacov som mala pôvodnú váhu) A teraz uvidíme, koľko to bude na konci, zatiaľ som v 28 tt a mám plus 15 kíl 😃 a to jem normálne
manzelka do 24tt nic .skor 10kil slo dole a v 25tt +1kilo..ale aj tak je stale v minuse 9.ale uz to aspom tie kilecka stupaju
Pozor:ja som za cele tehotenstvo pribrala nejake.2-3 kg a brusko som mala malinke.a to sa mi maly narodil v 8mesiaci ale mal 51cm a 3150g.ale zas ja som az po porode pribrala lebo prejedanie mi ostalo.ale teraz mam zas vahu ako pred tehotenstvom.
Začni písať odpoveď...

Odošli