Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
Ahojte ja som v 16tt a pribrala som cca 3kila..brusko mam take malicke ale uz je tam 😊
Schudla som 2 kila. A to ziadne nevolnosti. Zvracala som cca 3 razy za tych 17 tyzdnov. Len to nechutenstvo!!! Brusko rastie. Dokonca neberieme ani vitaminy a krv bola v poriadku. Ani babu, ani mne nic nechyba, tak ziaden stres zatial.
0kg. V 17tt som akurat dorovnala to co som na zaciatku schudla.
19tt +7kg 😠 😠 😠
Ja doteraz 4kg.Pred tehotenstvom som nebola najchudsia a moc mi asi od 12tt nechutilo jest a tak som mala zasoby.Teraz aj jem ale asi tolko aby sa to nenalepilo namna.
ja som v 21tt a zatial som pribrala 4 kila 🙂
Ja som pri prvom pribrala za celé tehotenstvo 9 kíl a všetko v poriadku. Mám krásneho syna. Nestresovat k vo váhe ak je všetko ostatné v poriadku.
Ja som v 14tt a zatiaľ +4 kg a bruško mám celkom pekne už 😉
Ahojte, ja som rodila v 36 TT a pribrala som do 3 kg, čiže v 17 TT som mala mínus, ale zle mi nebývalo veľmi
18 tyzden a +8kg..nešťastná som z toho lebo vobec sa neprejedam..ale zase ked som otehotnela začala som normalne raňajkovať, obedovať..dovtedy som mala zlu životosprávu + aktívny fajčiar (teraz samozrejme od začiatku tehotenstva absolutne nefajčim a ani uz nemam chut chvalabohu).. Bola som aj aktívna športovkyňa a teraz len sledujem ako kysnem..poraďte nejaky zdravy jedálniček a cviky na doma 🙂 dakujem
Ja som v 18tt, na začiatku som schudla, mala som 46kg a teraz mam 50kg. Ale hlavu si z toho nerobim 😀 Ved sa budem okolo dietatka hybat, ked sa narodi a schudnem hadam. Ak nie, je mi to jedno hlavne, aby bolo dietatko zdrave a tiez som sa naucila ranajkovat, fajcila som (hned som prestala, mam z toho dobry pocit 🙂 ) a zacala som pravidelne jest 🙂
17tt pôvodná váha
Tiež som nepribrala nič, stále sa držím na rovnakej váhe 😅
ja 1kg a mozno uz aj dve ...uvidime, zajtra poradna 😵
ahoj ja som schudla 6 kíl, vracala som ako najatá, záchodová misa bola môj naj kamarát, teraz cez vianoce som konečne pribrala kilo, ale veľmi by som to neriešila, kým rastie bábo, tak je všetko v poriadku 🙂
Ja som 16 tt a schudla som 8 kilov😄
ja som v 18tt a pribrala som 7 kil :D ale nic si s toho nerobim len som ako lopta 🙂 na brusku nic vsetko len na zadku a stehnach :(
ahojte 🙂 ja som v 17+1tt a pribrala som akurat tak jedno kilo 🙂 😀
ja som v 24.tt (podla doktora, podla niektorych portalov v 25.tt) a pribrala som asi 1,5kila ako citam je to naozaj individualne, pricom na sone pred 2 tyzdnami zodpovedalo malicke 22+2 (o dva dni vacsie). Brusko mi vyskocilo asi az pred 3 tyzdnami ale tak zrazu 🙂 Az v 20.tt som mala kilo navyse. U doktora ale mali zrejme zlu vahu, lebo po mesiaci doma som mala -3kg a to viem, ze nasa vaha je dobra, takze sa vazim uz len na nej 🙂
@katkazabor ahojik. Ja som schudla doteraz 3 kg a som v 17 tt.. vraj je to ok, ked je babo v poriadku. 🙂 ja trpim trosku nechutenstvom. :(
ahoj, aj ja som schudla našťastie len 1kg, ale sestrička keď to videla na váhe, tak škaredo na mňa pozrela , akoby som urobila niečo zlé.. a to jem normálne, velmi mi nechutí,ale ten pohlad stál za to , no hroza 😁
Ahojte.Ja som zacala 17 a uz som pribrala takmer 4 kila..Trosku sa mi to zda byt vela,najma ak citam prispevky. Beriem tabletky na stitnu zlazu,mozno to ma nejaky suvis.
Od stvrtka budem v 33.tyzdni a pribrala som 2,5 kg zatial.Na konci septembra sme boli s malickou v nemocnici na vykrmenie.Na sono sa doktorovi zdalo ze malo pribera,po tyzdni stravenom v nemocnici pribrala podla parametrov,teraz v stredu ideme zase na kontrolu,tak dufam ze bude vsetko v poriadku opat
Ja som prestala fajcit tak v 17tt ,+8kg:
😵
hlavne sa neporovnávajte. základ je, aby ste boli vy aj bábätká zdravé, priberanie je individuálne. keby ste priberali priveľa alebo bol problém s tým, že priberáte málo, váš lekár to bude riešiť. takže kľud, žiaden stres, pestrá a vyvážená strava a všetko bude ok.
Ja som do tohto tyzdna pribrala vyse 6 kg
@katkazabor buď rada, budeš musieť menej zhadzovať 🙂 Najviac priberieš od 6-8m No ja si pamätám, že do 25 týždňa som pribrala + 5kg.
Ja som zacala priberat az v 21tt
Ani ja som dlho nič nepribrala, ba som schudla. Mňa trápili dlho nevoľnosti.
Netráp sa, bábo ma len niekoľko stoviek gramov, nemáš byť prečo pribrata.
Držím palce!

ja som dlho nepriberala a potom zrazu a priserne ma svrbela pokozka na bruchu, natierala som sa Bepanthenom proti striam nastastie pomohol 🙂