icon

Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?

katkazabor
22. aug 2011

Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??

livia81
4. sep 2013

Caute, ja som v 15 tt, prvorodicka, brusko mam dost viditelne a pribrala som 5,5 kg...Ale snazim sa jest zdravo a pit vela tekutin...Prestal mi chutit biely chlieb a klasicke rozky zato mi neskutocne chuti sladke 🙂

deaneira
8. sep 2013

Do 16tt som horko tazko pribrala pol kila aj ked sa mi brusko vyduvalo, teraz som v 19tt a mam + 2,5 kg. Neprepchavam sa, jem ked mam chut, vazim sa raz tyzdenne rano po zobudeni. Posledne dni vidno ze mi brusko rastie rychlejsie tak ocakavam ze aj tie KG pojdu hore 🙂

bartaloska
25. sep 2013

ja som v 17.týždni a som stále v mínuse, čiže mám lepšiu váhu ako pred tehotenstvom...ale dieťa je v poriadku takže si nerobím starosti 😉

hallie
25. sep 2013

ja dnes končím 16tt a pribrala som 6 kíl a pri vážení o týždeň to bude možno už aj viac... Ale pokiaľ ide o miery a postavu, zatiaľ to tak strašne nevyzerá, ako znie 😀 Len prsia narástli o 10 cm, takže zrejme niečo ide tam, aj do bruška 🙂

lilinka90
29. sep 2013

ja som v 18tt a nepribrala som ani gram..
dufam ze to nevadi🙂

jjanulkaa3
29. okt 2013

Ahojte, rada by som sa zapojila aj ja, takze som v 16tt+2 a pribrala som 2,5kg bojim sa co bude dalej 😉 tisko zavidim tym co nepribrali 😎

janeita
30. okt 2013

Keď to zrátam porátam odrátam tak cca 3kg

erika286
5. nov 2013

ja som 16+4 tt a pribrala som 8,5 kg

mia_ko
Odpoveď bola odstránená
chiarra21
6. nov 2013

ja -3kg a som v 17t

cathuska
1. jan 2014

Ja v 16 tyzdni plus 3 kg.
Pri malej som pribrala 14 kg. Teraz by som to rada tak do 10 kg poriesila. Dufam ze sa podari.

dooomca
9. jan 2014

Ja som pribrala zatiaľ 2 kg...ale tak ja robím čašníčku a to sa aj dosť nabehám, tak sa to asi nemá kedy vstrebať, tie tuky :D

evitka83
16. jan 2014

ja som tiez v 17tt -3 kg...zalezi ako ti chuti papat a aky mas metabolizmus 🙂

stanislava88
16. jan 2014

ja som 5 kg

vejavika
16. jan 2014

no dovtedy len do 2kg,ale teraz to uz ide rychlejsie,uz mam navrch 6 kg

bara086434
23. jan 2014

som v 18+3 dni a pribrala som 7,5 kilo....už nechcem....termín mám 17 júna.... 🙂 🙂 🙂

patkaaa
24. jan 2014

Určite je to OK, ja som pri prvom synovi do cca 20.tt pribrala 12kg. No a teraz pri druhom bábätku som v 20.tt mala ešte len plus 2kg a ani pri jednom tehotenstve nemal lekár s mojou váhou problém. Pokiaľ sa bábätko vyvíja a rastie ako má, tak sa nemáš čoho báť, všetko je v poriadku. Myslím si, že ak by bol nejaký problém, tak by ťa lekár hneď na poradni naň upozornil. 🙂

celasapremenim
26. jan 2014

pre mna je take mysteriozne, ked niekto nepriberie do dvadsiateho tyzdna, alebo schudne, ale asi sa to tyka zien, ktore vracaju....fakt neuveritelne 🙂
tiez informacia o hmotnosti, bez toho, aby sme vedeli, ci mala zena pred tehotenstvom nadvahu, alebo naopak podvahu, ci jej bolo zle, ci netrpi nejakou psychickou poruchov ohladom stravovania sa, je vlastne o nicom nehovoriaca...je to velmi individualne
zena, ktora ma normalnu hmotnost a nebyva jej v prvom semestri zle by mala len do 12 tyzdna pribrat tak dve kila urcite

inspiration2
27. jan 2014

@celasapremenim no ja som nevracala, nemám psychickú poruchu, meriam 174 cm a pred tehotenstvom som bola na váhe 74 kg, som v 18 tt a som na váhe 69 kg. Brali mi krv, všetko v poriadku, bábätko rastie, v podstate nieje dôvod na priberanie, prejedanie sa, vykrmovanie sa...veď ma nejdú rituálne podrezať a zjesť v 40 tt či áno? 🙂
Pre kočky čo nepribrali - je to v poriadku, ja sa cítim super, papám, bruško rastie, veĺa papám ovocie, zeleninu, nenútim sa, proste mi to chutí a teším sa z toho, žiadne rezne a podobne 🙂 nemajte z toho depresie, je to úplne normálne a zdravé 🙂

alexandra16
20. feb 2014

ja som v 17 tyzdni a pribrala som 4 kila je tu niekto kto caka mimi v auguste? 🙂

zelenkralka
21. mar 2014

aj ja som v 17.tom týždni, a pribrala som 1,5 kg 🙂

abenko
21. mar 2014

Ja mam teraz tiez 17tt a schudla som 2kila..

petka55555
21. mar 2014

pri prvom som mala o 8 kg menej a pri druhom som bola na 0 ...

jablkoham
23. mar 2014

Pri prvom tehotenstve 22 kg za celé tehotenstvo, ale to som bola na PN, ležala som doma a jedla som ako sa hovorí za dvoch, teraz pri druhom som v 16 -tom, zatiaľ 2 kg navyše, ale chodím do práce, na turistiku a dávam si pozor aby som sa neprejedala, ale zároveň aby bábo malo všetky potrebné živiny.

maribell
23. mar 2014

pri prvom tehotenstve este ani kilo (bol syn a pocas celeho tehu som pribtala 8kil ) .. druhe tehotenstvo uz mam +4 kila 😕 ... (asi bude dievca a nechcem ani vediet kolko priberiem celkovo 😀 )

any137
28. mar 2014

pohoda som v 18.t a zatial som len schudla

sense
28. mar 2014

necele kilo...a za cele tehu 14kg

lubiken
1. apr 2014

som 13t 1d a mam 8 kg naviac. je to moje prve tehotensvo, chuti mi jest, vsetko a hlavne sladke. ziadne nevolnosti, nic, a k tomu som na PN. pravdaze mam s toho depresie, a obavy ze do porodu budem ako chodiaci hamburger, tak ale babatko je prvorade, a ked je ono v poriadku, nic viac si nezelam, mozno to len na zaciatku slo rychlo hore, a teraz pojdu kila pomalsie 🙂

tinacho
2. apr 2014

No mňa naháňa moja gyndoška. Povedala mi že môžem pribrať celkovo 8-10kg. Teraz mám váhu 80kg, pribrala som cca 2kg. No bude to iný humor chodiť na poradne 😀 😀 😀

matazo
17. apr 2014

ja som 15+5 tt a pribrala som 2kg