Koľko ste pribrali do 17 týždňa tehotenstva?
Ahojte baby ja som teraz 17 tt a nepribrala som este nic..je to mozne?brusko mi uz vyskocilo..kolko ste mali navyse v tomto tyzdni??
Ja som v 17tt a zatial som tiez nic nepribrala
Ja som prave zacala 18tt a mam asi tak 0,5 az 1kg navyse. A brusko uplne malicke, takmer ziadne, vypukne iba ked sa napraskam :D
ahojte, ja som v 19tt a zatial som pribrala tak do 4kg, ale sa mi to nejako nezda, lebo vobec nejem za dvoch, tak nechapem, ze z coho to tak narasta. vy jete viac?
ahojte a tomuto nechapem ja som 16 tyz.a 3 kg uz mam na tyz. mam poradnu a urcite uz mama dalsie kg,my cakame prve a pre mna su tieto kg pohroma snad to uz pojde pomaly strasne sa musim v jedle ovlada lebo by som uz bola ako slon,ja uz mam teraz depku ako to dam dole,i ked si uvedomujem ze som tehu a toto riesim ☹ ☹ ☹
Ja som v 22+4 a mam plus 7kg
ahojte,práve som 16 + 5 tt a som -1kg ...
Ahojte,ja mam termin 30.4.2015 dvojicky,som 18t a plus 3 kg 🙂
Ahojte, ja som 16 tt a pribrala som asi 2 kg.... ale brucho sa zatial poriadne neukazalo 😉 tak cakam kazdu chvilu, kedy to zacne byt naozaj vidno 🙂
Ahojte tehulky..ja som 18tt a pribrala som 3kg..brusko uz vykukuje a jem kedy chcem..casto aj vecer o 22.00 ked ma pochyti vlci hlad.. 🙂 ale planujem pribrat max 12kg..tak uvidime.. 😉
no ja som pribrala zatial len kilo, som v 16tt ale zato brucho mam už dost velke, pri prvom som take mala v 6 mesiaci 😉
Ja som momentalne v 16tt a nepribrala som zatial nic...az mi je to divne kedze pocas vianoc som vzdy pribrala a teraz nic..a to mi nebyva zle..
Ahoj,ja som do 16.tyzdna schudla -2kg a za cele tehulkovanie som pribrala pri druhom babatku +4kg.Tiez som sa zo zaciatku bala ale je to normalne pokym babo pekne rastie.No a pri prvom tehotentsve som za cele tehul pribrala 13kg.Kazde tehotenstvo je ine presne ako aj kazda tehulka je ina.
ahojte ja som 16+5 a dostala som sa na svoju pôvodnú váhu, na začiatku mi bývalo zle a schudla som 2kg a teraz ich mám naspäť, pýtala som sa aj dr. a povedala, že priberať sa začína až v 20tt ,tak som kludná 🙂
Do 20 tt som Len chudla,takze asi - 3 kg Lebo mi bolo stale zle
Som rada, ze som nasla tuto diskusiu. Lebo presne tuto otazku som si kladla aj ja 🙂 Ci je normalne, ze som nepribrala nic zatial. Prve dva mesiaca som trpela nechutenstvom a schudla som pol kila. Teraz uz papam, cez sviatky dvakrat tolko, ale rucicka vahy stale nic. Svokra mi spominala, ze ona pribrala za cele tehotenstvo len 5.5 kg, ked cakala mojho manzela a vraj on mal peknych 3,5 kg 😉 to ma dost upokojilo
Ahoj! No ja som v 21tt a mám už navyše cca 20kg😲 !Každá sme iná!:
Ja som v 19tt a mam dokonca kilo dole 😀 pri prvom som za cele tehu pribrala 22kg a hned schudla naspat na 48kg... pri druhom za cele 9kg a teraz toto zatial... len klesam a brusko rastie a pritom vkuse nieco meliem do seba 😀
Keď som bola tehotná, do 17 tt som nepribrala nič, začala som priberať až na konci 7-meho mesiaca.
ja do 17tt absolutne nic... ale brusko narastlo, teraz v priebehu 19tt prve pol kilo mozno viac islo hore.... uvidime ako bude dalej 🙂
V 17 tyzni som mala plus 3 kila a absolutne netusim, kde boli schovane, kedze som bola ovela chudsia ako pred tehu🙂 Vsteky saty a gate na mne viseli. Brusko sa mi prvykrat ukazalo v 22.tyzdni a videla som ho asi len ja🙂 Najviac som pribrala v 8. mesiaci, tam mi nabehli 3 kila za 3 tyzdne.
16tt6d aaa este som aj schudla 4 kg ( ja vsak vazim dooost vela ) brusko vsak trosku narastlo.. 😉
-1,5 kg toto tehu.Pri prvom + 1,5kg.
Ja som do 17steho pribrala asi dve kilá, zato od 20teho to išlo samé od seba, kilo týždenne. Keby sa ešte k tomu prežieram tam dám hádam aj stovku 😀
Bud radaaa ;)) ja do 20tt som mala 10kg navyse a dokonca celkovo 22kg. Hrozne ;)
Baby nebojte, to potom schudnete vsetko dole... ja som uz po druhom dietatku, ale kojenie a prechadzky a behanie v parku robi svoje... mam menej kil ako pred tehu... pribrala som 14kg a po par mesiacoch bolo vsetko prec.. hlavne jedzte zdravo a ked si telo pyta, treba dat 😊
Ja som do 17.tt pribrala mozno len 1kg, celkovo 12kg, lekarka ma cele tehu chvalila, ze priberam ukazkovo😊
Baby prosim Vas....dnes som 14+3 a za psoldne dni ma tak jemne popichava dole v maternici...vlastne je to tam ako to nazvat...kde ochlpenie zacina 😄
Viem ze maternica sa natahuje a pripravuje a tak...ale mava to niekto? Neboli to je to dost citit....velmi cudny pocit...mam to mozno tak 10x za den posledne 3-4 dni...
Co si myslite? Dakujem pekne xxx
Ja som teraz v 17tt a zatial som nepribrala.. 😀 a pri dcérke (prvé tehu) tam som išla 1kg/mesiac
.

ja 18tt a +4 kila. v 15tt som pribrala len kilo :D no posledne tyzdne mi chuti vela cukru a aj to vidno na vahe 🙂