Koľko ste pribrali do 20. týždňa?
Ja +7 kg. 😳🤭
@veronikat9 približne 7 kg
Nič. A potom do konca +10kg. 😊
@veronikat9 ja nič,teraz som začala 36tt a spolu možno 6kg
Nic a potom 8 kg do konca
@jana1521991 a ak sa smiem spýtať bábo bolo aké veľké ?
Ja som na začiatku do 12 tt schudla 3kg a potom pribrala 11kg, po pôrode som mala o 5 kg menej ako pred otehotnením.
@veronikat9 nič a do pôrodu +5,5kg,s oboma deťmi 🤷♀️
@evkakozickova 3270g a 55cm a rodila som v 42 tt🙈
Ja som pribrala vyse 20kg za celé tehotenstvo.
Som mesiac po pôrode a som na pôvodnej váhe.
@veronikat9 aktuálne som v 19tt a zatiaľ som pribrala 1,5kg. Pri prvom tehu to bolo tuším viac, ale celkovo som pribrala 16kg. Teraz tiež očakávam, že to pôjde rýchlejšie hore, bola b som rada, keď by to nebolo viac ako 12kg. Na mne ani tých 16kg nebolo až tak vidieť pri 177cm, ale aj tak..
Dakujem pekne baby, ja som mala pred tehotenstvom 60kg ( 173 cm ) a teraz som v 20tt a momentalne mam 67, co si myslim ze je troska vela 😩
@veronikat9 neboj to je pohoda. Ja som pri oboch mala 20naviac a hned to slo dole. Dolezite je ze je vsetko ok
@veronikat9 ja som pred teho vzdy na 57kg 172cm a pribrala som 20kg a 24kg polka sla hnet po porode prec..(zavodněna) a zvysok isiel prec 2tyzdne po tom ako som dojila-prvy x a teraz to vidim ze to iste ma caka mam 70kg ale to kojenie je pre mna podstatnejsie ako mat svoju idealnu vahu. (Nemam ani jednu striu tak sa nemozem stazovat) vobec neries vahu ak nejes same somariny a kg sa na teba lepia to su proste hormony. Nemusis byt hnet ako porodis dokonala :D
@veronikat9 pridam aj svoje.take tu este nieje 😉
ja som pribrala 30kg pri oboch teh.
Deti mali 4,2 a 4,7kg..prirodzene porody..polovica zisla do mesiaca dole..zvysok do roka..
@veronikat9 do 20tt to bolo okolo 10-12kg
Nič, tuším až po 22tt som zacala, som 27tt a 5kg,co je dosť, ale ustálo to😄
@veronikat9 ale veď to je normálne..V prvom som pribrala 25kg,do pol roka postava lepšia ako na škole 😉 V druhom tehu pomaličky,v 20tt asi 3kg a to som ležala na rizikovom a hnila,všetko sa nalepilo až ku koncu +12kg.Po 6tonedeli ani kilo naviac.Teraz do 20tt asi 4kg,som v 28tt a prišli ďalšie 4kg.Dokopy 8 navyše.Cítim sa hrozne,nevladzem,dychčím,trasie sa mi riť aj stehná,prsia mám ako za tie tri tehotenstva dokopy.Uz tuším,že priberiem tentokrát veľa..napriek tomu,že jem ešte menej,keďže mi býva ťažko..a to behám okolo 3 deti,domu,atď.Jednoducho to neovplyvnís pokiaľ sa neprezieras alebo nie si nútená ležať.
@veronikat9 ja som v 24tyzdni.
Začala som s 59 kg a teraz mám 68 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂
Našťastie tie kilá na mne niesu vidieť. Keď sa čudujem kde som ich nabrala keďže sa vôbec neprejedam a sladké dva krát nemusím.
Ale zasa ja som prvý trimester pribrala zo 4-5kg keďže som len jedla a spala. (Žiadne nevoľnosti, žiadne zvracanie)
A twraz v druhom to ide pomaličky
ja som po 15 tt začala priberať dovtedy nič teraz mám3,5kg navyše
@nikapuggioni do bodky aj môj prípad. Som v 26 týždni a nabrala som z 59 na 67,5
Som v 26 tt a mám +12 kg. Trosku sa bojím čo to bude do konca. Nevadí hlavne že bábätko je v poriadku 🙏
Som v 24tt a +8kg, uvidíme ako skončím 🤷♀️
Prvé týždne bez priberania ale teraz aktuálne 17tt zo 49 na 52kg 🙂 2 tehotenstva predtým som pribrala do 40tt +10kg a po šestonedeli som bola opäť na pôvodnej váhe 49kg :D
-3

Nič... A potom to začalo 😄