Koľko ste pribrali do 21 tt?
Ahojte, tehulky kolko ste pribrali do 21 tt? U mna sa to nejako besno rozbieha 🤦♀️
Keď som bola v 21 tt s prvou, som mala +5kg,s druhou -1kg .
@zuzka2103 ja som cca mala 10kg hore v 21tt 😕
@zuzka2103 neporovnavaj sa, ja pri prvom plus dve kila kazdy mesiac, ku koncu aj viac 🙂 a pri druhom do 4 mesiaca len plus 1 - ale to malo telo este stale plus 5 z minula 🙂 kazda sme ina, netreba sa prejedat, ale teda ani hladovat. ja som teraz od 24 do 28 pribrala 4 kilo - ozaj neviem ako - nemam pocit, ze by som nabrala na stehnach, len mi strasne narastlo brucho a prsia - takze dost slo tam.
@zuzka2103 ja som 16tt a cca nieco vyse kila.
Ahoj, pri prvom plus 7 a teraz pri druhom plus 4. 🙂 Ako píšu dievčatá,je to veľmi individuálne. ;)
Ja som schudla 2 kg ale potom od 23 tt som pribrala 16 kg😂😂
Zavisi od toho, aku si mala pociatocnu vahu, teda ak od toho.Ja pri prvej dcere som mala 56kg a bola som vysportovana, hned som pribrala 6 kg v prvom trimestri, nebolo mi zle.Teraz mam pociatocnu vahu 73 kg a pribrala som 1 kg.Som v 18tt. Ale je to individualne. Ja by som sa neporovnavala.Je dobre si strazit stravu, nechudnut, ale zbytocne nemlsat a bude to ok.😉
Plus 10kilka
Ani kilo :/
Neviem ci je dobre sa tu stresovat kto kolko, lebo vela ich bude co skoro nic nepribrali😊 ja som 19tt doteraz mi kazdy hovori ze som ani nepribrala, ze len trosku vidno brusko, a vcera jedna pani sa ma pyta ci cakam dvojicky 🙏🤦🏼♀️😂 inak som 19tt a na vahe 2-3kg ako kedy mam rano
ja som 16tt a mam +6kg, ale si myslím, že to všetko kvôli duphastonu, lebo hneď prvé dva týždne som mala +2kg
Presne tak.Treba jesť rozumom a zdravo, hýbať sa čo najviac ak môžeš.Pri prvej som začínala na 52 kg, pribrala 25 kg.- bolo to normálne tehotenstvo, malá mala 2700 g,48cm na 40tt.
Pri druhej som začínala tiež na 52 ,a pribrala ani nie 6 kg., od 10 t som bola na rizikovom, malá sa narodila na 37+3 , mala 3050g,50 cm.
Hlavne aby dieťatko bolo v poriadku.
@luccy89 presne, budú tu písať hlavne tie čo nepribrali nič ;D ja by som to vôbec neriešila, hlavne nech je bábätko v poriadku a ostatné sa rieši potom...
V 20 tyzdni nic stale mi bolo zle 😕
Ja som v prvom trimestri schudla 7 kíl kvôli vracaniu a teraz postupne priberám späť

Začínam 17tt a kilo