Koľko ste pribrali do 29 týždňa?
kolko ste pribrali do 29tt a dalsia je ci sa aj vam v tehotenstve stalo ze ked ste si sli lahnut,alebo ste si zmyvali vlasy vo vani a mali ste napnute brusko a brusko mal tvar do zaobleneho trojuholnika?? ako ste mali dietatko ulozene?? nemoze byt sikmo? viem ze su to divne otazky,ale zauijma ma to,ci mala niektora z vas takuto skusenost.Dakujem pekne 🙂 🙂 🙂
ahoj som v 28 tt a zatial to je 7 kil.pri prvom tehot.som celkovo pribrala cca.30 kil.dufam,ze teraz to bude menej.
Asi 4kg a za cele tehotenstvo 10kg.Ale mam vela kamaratok,co pribralo aj 20kg.Myslim si,ze to je velmi individualne.Ale ci priberies viac alebo menej,najdolezitejsie je,aby ste obaja boli zdravi 😉 Kila pojdu po porode rychlo dole 😉
30tt 4dni a 7 kg doteraz
nechapem ženy, ktoré tvrdia, že sú v mínuse...minusy nikoho nezaujímajú, ak ste v prvých mesiacoch schudli kvoli nevolnosti je to ok, ide o to, koľko ste pribrali potom, to je prirastok, nie ste "v minuse" 🙄
Ja som v 29.tt a zatial mam plus 7.
35tt a stale +7kg
27 tyz +3 kg
28 tt +7 kg 😜

ahoj som v 28 tt a zatial to je 7 kil.pri prvim som celkovo pribrala cca.30 kil.fufam,ze teraz to bude menej.