icon

Krém na brucho

mariajoe
24. júl 2013

Ahojte, som v 23tt a koža na bruchu sa mi viac a viac napína. Neviete mi poradiť nejaký vhodný krém alebo telové mlieko ?
ďakujem.

Strana
z2
m_ij_ka
30. okt 2013

ja som si v tehu brucho natierala kozmetikou blanchette

miska1988135
30. okt 2013

ja moc oleje nemusím. som z nich mastná, a este som nenasla taký ktorý sa rýchlo vstrebe... navyše ničia šaty. Ja pouzivam krémik Elastiq. Perfiš 🙂 stoji cca 12 eur v lekárni. Ja miniem jedno balenie za 1 tyzden aj čosi

sabrosa77
6. nov 2013

prírodný bio arganový olejcek.. najzdravsia varianta..elasti-q moze byt dobry ale podla mna ked nieco obsahuje kyselinu hyaluronovu a vstrebava sa ti to do tela a plodu, tak to je uz co povedat... 😕

maraide
2. jan 2014

Ja používam kokosový olej a som spokojná...u každej ženy to je ale individuálne, jedna sa môže pravidelne natierať a strie mať bude, druhá sa natierať nemusí a je to všetko v pohode. Jednoducho genetika a predošlý spôsob života...

petelenka8
10. jan 2014

U mna aj nivea v pohode zabrala a som nastastie po porode bez strii.

luana241
19. jan 2014

Vraj je dobrý aj uplne obyčajný olivový olej ale podla mna možeme si natierat čím chceme aj tak popraska.Nechapem našim maminkam napr.moja mala 3 deti a nema ani bodečku nič a som sa jej pýtala že Mami čím si sa natierala a mamina ničím a si myslíš že bbolo aj začo?🙂

mikchaila
21. jan 2014

bioderma maman - neskutocne dobra...

klara_159
2. máj 2014

Elasti-q krém alebo olej, vyskúšaný a overený počas mojich dvoch tehotenstiev  rýchlo sa k tomu vstrebe a krááááásne vonia 🙂

lina7
2. máj 2014

Kokosovy olej, olej mama z dmka od Babylove alebo obycajna vazelina, ta je asi najlepsia, najlepsie premasti, len je dost hutna na roztieranie.

tjaden
2. máj 2014

bepanthen ...používam ho každý večer som v 22t a žiadne strie

angelinka13
2. máj 2014

Ja odporucam kokosovy olejcek, tento : http://www.nutrimas.sk/Kokosova-fantazia-BIO-ba... alebo tento spec. proti striam od Nobilis Tilia: http://www.nutrimas.sk/Telovy-a-masazny-olej-PR...

modrofuzik11
3. máj 2014

tiez odporucam bepanthen prti striam. je fajn. dobre sa rozotiera, pekne vonia 🙂 ziadne strie 🙂

barbora_789
24. jún 2014
Používateľ barbora_789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od barbora_789.

elasti-q exclusive, veľká spokojnosť 🙂 dcérka sa narodila pred mesiacom a žiadne strie nemám 🙂

dollynkaa
24. jún 2014

Vzdy je lepsi olej ako krem. Odpirucam eucerin

lenkadenisa
24. jún 2014

Ja mám na deň obyčajnú Niveu s bambuckým maslom a na noc z DM-ky babylove Mama a strie nemám žiadne. Ja som ale bola vždy zvyknutá sa natierať skoro každý deň, možno preto... Moja mama nemala žiadne strie, tak snáď budem po nej 😀

30tnicka
25. jún 2014

ja som si kupila Bi-oil v lekarni, iny tam nemali. uvidime ci pomoze. Tiez krasne vonia 🙂

milota164
29. jún 2014

ja som mala Krem proti striam od Bepanthenu , tiez pekne vonal a bo, aj dobry

Strana
z2