Krém na brucho
Ahojte, som v 23tt a koža na bruchu sa mi viac a viac napína. Neviete mi poradiť nejaký vhodný krém alebo telové mlieko ?
ďakujem.
ja moc oleje nemusím. som z nich mastná, a este som nenasla taký ktorý sa rýchlo vstrebe... navyše ničia šaty. Ja pouzivam krémik Elastiq. Perfiš 🙂 stoji cca 12 eur v lekárni. Ja miniem jedno balenie za 1 tyzden aj čosi
prírodný bio arganový olejcek.. najzdravsia varianta..elasti-q moze byt dobry ale podla mna ked nieco obsahuje kyselinu hyaluronovu a vstrebava sa ti to do tela a plodu, tak to je uz co povedat... 😕
Ja používam kokosový olej a som spokojná...u každej ženy to je ale individuálne, jedna sa môže pravidelne natierať a strie mať bude, druhá sa natierať nemusí a je to všetko v pohode. Jednoducho genetika a predošlý spôsob života...
U mna aj nivea v pohode zabrala a som nastastie po porode bez strii.
Vraj je dobrý aj uplne obyčajný olivový olej ale podla mna možeme si natierat čím chceme aj tak popraska.Nechapem našim maminkam napr.moja mala 3 deti a nema ani bodečku nič a som sa jej pýtala že Mami čím si sa natierala a mamina ničím a si myslíš že bbolo aj začo?🙂
bioderma maman - neskutocne dobra...
Elasti-q krém alebo olej, vyskúšaný a overený počas mojich dvoch tehotenstiev rýchlo sa k tomu vstrebe a krááááásne vonia 🙂
Kokosovy olej, olej mama z dmka od Babylove alebo obycajna vazelina, ta je asi najlepsia, najlepsie premasti, len je dost hutna na roztieranie.
bepanthen ...používam ho každý večer som v 22t a žiadne strie
Ja odporucam kokosovy olejcek, tento : http://www.nutrimas.sk/Kokosova-fantazia-BIO-ba... alebo tento spec. proti striam od Nobilis Tilia: http://www.nutrimas.sk/Telovy-a-masazny-olej-PR...
tiez odporucam bepanthen prti striam. je fajn. dobre sa rozotiera, pekne vonia 🙂 ziadne strie 🙂
elasti-q exclusive, veľká spokojnosť 🙂 dcérka sa narodila pred mesiacom a žiadne strie nemám 🙂
Vzdy je lepsi olej ako krem. Odpirucam eucerin
Ja mám na deň obyčajnú Niveu s bambuckým maslom a na noc z DM-ky babylove Mama a strie nemám žiadne. Ja som ale bola vždy zvyknutá sa natierať skoro každý deň, možno preto... Moja mama nemala žiadne strie, tak snáď budem po nej 😀
ja som si kupila Bi-oil v lekarni, iny tam nemali. uvidime ci pomoze. Tiez krasne vonia 🙂
ja som mala Krem proti striam od Bepanthenu , tiez pekne vonal a bo, aj dobry

ja som si v tehu brucho natierala kozmetikou blanchette