icon

Kto čaká jednovaječné dvojičky v roku 2017?

eliskarupp
30. nov 2016

ahojte baby, su tu nejake co cakaju jednovajecne dvojicky?ja cakam jednovajka som v 15+4 tt, som na pnke, kedze som uz po jednom zamlknutom potrate, tak len oddychujeme a spime, ale citim sa ako totalna lemra, nemam na nic energiu, vsetko ma unavi.povysavam dom a fucim ako slonica...ako ste na tom vy ostatne?kludne sa ozvite aj take co cakate dvojvajecne, ja by som len ŕada s niekym popisala a vedela ake maju ine zienky s dvojkami tehotenstva.kedy vam bruska zacali rast?a brali ste nejake vitaminy?mam doma aj angelsound a pocuvame srdiecka je to strasne ukludnujuce ked ich pocujete .budem vam vdacna za akekolvek skusenosti 🙂

Strana
z3
eliskarupp
autor
16. mar 2017

@niny299 ahoj, a ako da ti dari? Mas v pohode tehotenstvo? No ja uz mam brucho ze mi zavadzia pri vsetkom :D a unavi ma aj cesta na wecko, kde som v poslednej dobe nonstop :D

niny299
16. apr 2017

@eliskarupp ahoj 🙂 ako sa dari?
Ja sa mam celkom fajn,do min.tyzdna som pracovala ale tento tyzden uz iba poslusne lezim. Zacala som mat bolesti v podbrusku,myslela som ze tvrdnutie ale brusko nemam tvrde a berem aj magnezium takze by to tvrdnutie byť nemalo.skor je to take neprijemne tahanie nonstop,takze okrem varenia,wc a sprchy stale vylihujem 🙂

Strana
z3