icon

Malé bruško. Myslíte, že je všetko v poriadku?

ladyka8
10. okt 2011

Zdravím mamičky 🙂 som na konci šiesteho mesiaca a mám malé bruško. Všetci sa ma pýtajú že kde ho mám a už mi to dosť lezie na nervy :( že by niečo nebolo v poriadku to si nemyslím to by mi už lekárka povedala. čo si myslíte? máte niekto takéto skúsenosti?

sejsheli
10. okt 2011

Mam na mysli denne aktivity /aj nocne,ako u koho/ 🙂 napr. zohynanie sa,zdvihanie a tak . Lebo mne to v poslednom case zacina robit problem.Ja ked vstavam z vane musim sa zdvihat pomocou vodovodneho kohutika a podopieram sa o vsetko mozne. 😀

hoogy
10. okt 2011

to velmi zavisi od polozenia maternice. ja som mala busisko akosvet a priberala som od prveho dna tehu a to som si fakt davala pozor a neprejedala som sa. a pani co so mnou lezala na vzdycharni mala brusko asi ako ja som mala v 5 mesiaci🙂 a tocakala uz druhe. som sa jej pytala ci skor rodi a ona ze nie este dva tyzdne prenasala🙂 tak ak ta lekarka sleduje tak je vsetko ok neboj. a este budes mat aj prilezitost pochvalit sa.

katka888
10. okt 2011

@ladyka8
drzim palceky a z bruska si nic nerob, babo moze byt uplne inac poukladane v brusku a naozaj nemusi lezat dnu tak, ze bude velmi vytrcat 🙂 a mozno nepriberes tolko do tuku a opat bude brusko male, podstatne a jedine dolezite je,a by babo bolo v poriadku a zdrave 🙂

ladyka8
autor
10. okt 2011

@sejsheli 🙂 ty si maska .) s tým som na tom aj ja tak, veľa veci čo mi pred tým nerobilo problém tak teraz sa sem tam niečo také nájde 🙂 ale to je asi s každou z nás tak 🙂

jessica85
10. okt 2011

mne doktor hovoril, ze je to uplne normalne, ze tie zeny, ktore maju sirsie panvy, tak sa im tam babo schova a tym padom maju aj male bruska, bud pokojna...

ladyka8
autor
10. okt 2011

@hoogy ja sa tiež snažím neprejedať sa, jem len toľko koľko mi dobre padne a keď mi dobre padne. keď som bola naposledy na ultrazvuku tak bolo všetko v poriadku tak snáď sa len ten môj malý zázračik skrýva 🙂 samozrejme že sa pochválim 🙂 už sa nemôžem dočkať 🙂

sejsheli
10. okt 2011

@ladyka8 😉 msuí byt sranda bez toho by to nešlo . A presne tak uz nech je to vonku ,ale potom zas budeme chciet presný opak 😀

ladyka8
autor
10. okt 2011

@katka888 veru tak 🙂 stále lepšie jak by som mala vyzerať jak vagón :D ďakujem si veľmi zlatá 🙂

ladyka8
autor
10. okt 2011

@sejsheli v tomto máš zase pravdu :D 😝

ladyka8
autor
10. okt 2011

@jessica85 🙂

mukiii007
20. okt 2011

@ladyka8 nebodaj sa už na moje malé nepamätáš? 🙂

ladyka8
autor
21. okt 2011

@mukiii007 na to sa nedá nepamätať 🙂 ale ty si ho malé nemala 🙂 rada ťa vidím moja drahá 🙂 si ma prekvapkala 🙂

lussy211
22. okt 2011

@ladyka8 ja som na tom tiež tak, bruško mi nevidno vôbec

ladyka8
autor
22. okt 2011

@lussy211 neva, hlavne že my vieme a cítime že ho tam máme 🙂

tinki
22. okt 2011

Tak ja som mala pri oboch dcérkach úplne malilinké bruško. Mám širšiu panvu, dievčatá mali dosť miesta. Prvá sa narodila s váhou 3170g a druhá s váhou 3370g. A to mi hovorili, že mám bruško na 2,5 kg deti. Takže neriešiť. A dobrá správa. Nemám vôbec strie..Tak to malé brucho má aj výhodu.. 😉

anjelaa
22. okt 2011

@ladyka8 male brusko je krasne 😉 mne tiez dost ludi hovori, ze mam male brusko a su prekvapeni, ked im poviem, ze onedlho nastupujem na matersku. Aj ked podla mna to brusko vobec nie je male, ale ani nejako extra velke, proste mi pride priemerne, ale niektorym ludom proste aj tak nevyhovies, musia komentovat 😉 tiez som drobna, pribrala som 14 kil, ale asi ich nie je vidiet.

adunka73
22. okt 2011

@tinki Ahoj holky,tak ja mam pokazde poradne brucho a strie zadne nemam,myslim,ze je to dane hlavne geneticky.Skoro nikdy se nemazu zadnym kremem a deti mam velike,posledni dcerka 4.1kg 😎

adunka73
22. okt 2011

@tinki ...ale male brusko je krasne a hlavne potom nezustane vytahana nadbytecna kuze,coz je muj problem.Takze budte,holky,vdecne za malicke brusenka,jsou i prakticke-lepe se nosi,lehceji se vam spi,giganticke velikosti obelceni xxxl taky nemusite resit,okoli si ani nevsimne,ze jste tehotne...no super.Hned bych s vama menila ten muj balon. 🙄

demografka
22. okt 2011

ahojte, ak sa nehnevate pridam i ja svoj nazor 😎 ja ked som cakala dcerku tak ma cestou z vysetreni uz v porodnici NIKTO v mhd nepustil sadnut lebo pod bundou to nebolo ani vidno... ja som pri dcerke pribrala iba 6 kil a mala sa narodila zdrava a v pohode, brusko som mala male, pri syncekovi uz bolo trosku vacsie, take vypuklejsie, ale rast zacalo skor a bolo leto, takze to bolo krasne na ociach :D neboj, kazda zena je ina, unikatna a babo si najde svoje miestecko, ako vravia kocky, bud rada, ze nemusis nosit naklad ako svet 🙂 zelam krasne tehotenstvo, uzi si ho, lebo velmi rychlo zbehne...

dianka3
22. okt 2011

@ladyka8 Avoj moja,tak toto aj ja poznam mne presne to iste vraveli a vravia mi to aj doteraz, nechapem preco ked je zena tehotna musi mat uz automaticky mega brucho 🙄 ked som lezala v nemocke s malym bola tam jedna mlada baba,bola chudulinka ako pierko a vysoka a bola v 8 mesiaci a brusko mala ako v 3 mesiaci.Normalne doktori jej nechceli uverit zee je uz v 8 mesiaci, fakt ho nemala,az po ultrazvuku zistili ze to tak je ale proste brusko nikde.Ja som nato jej brusko ked mi ho naholo ukazala čumela ako puk 😀 s otvorenymi ustami ze kde je to babo 🙂 cize je to uplne individualne a poviem ti ja som tiez v 5 mesiaci ani brusko nemala ,dokonca som na bruchu este aj spavala 😕 a teraz mi ako vyslo sak kukni moj album uvydis 🙂 Cize vobec si tym netrap hlavku, brucho zacina aj tak rast po 6 mesiaci 😉 a priberas supe,pozri sa ja som pribrala len 5 a pol kil 😀 a to som uz v 37tt

katka.ott
22. okt 2011

ahojte, takze moja skusenost: hoci som cakala dvojicky, za cele tehu som pribrala az 13kg. prvy krat ma v mhd pustili sadnut v decembri - 5/6 mesiac. konecne si niekto vsimol, ze to nie je hruby kabat 😎
baby sa narodili s vahami 2750 a 2900g/48cm.
na poslednej poradni mi moj dr povedal, ze si ma nechaju ako vystavny kus na tehotestvo. a na rizikovom, 4 dni pred porodom, sa ma vsetci pytali, kde mam ulozene tie 2 deti.
takze s velkostou bruska si starosti nerob 😉
prijemne tehulkovanie

dianka3
22. okt 2011

@katka.ott Ale cozeby ved si mala obrovske brusko 🙂

sweetsuzi
22. okt 2011

@ladyka8 neboj nic, ja som mala viditelne brusko az v 9. mesiaci - inak bol maly vzadu pri chrbtici, takze brusko mi vobec nerastlo, az celkom na konci. Ked som zacala kocikovat, kazdy sa ma pytal ci to je moje dieta 😠 a kde som ho nosila ...
Nie je dolezite ake velke mas brusko, ale ci je maly ok, a to na usg lekar vidi, takze sa neboj 😉

ladyka8
autor
23. okt 2011

@sweetsuzi díky , si milá 🙂

ladyka8
autor
23. okt 2011

@tinki no strie zatiaľ nemám chvalabohu ani ja 🙂 to som aj rada ináč 🙂

ladyka8
autor
23. okt 2011

@demografka Veľmi pekne ti ďakujem 🙂 krásne si to celé povedala a aj vystihla 🙂 však to že sa to už tak blíži a začínam mať zo všetkého strach :(

ladyka8
autor
23. okt 2011

@dianka3 ďakujem 🙂 fúha no tebe sa to veru blíži 🙂 už iba 3 týždne že? ja som doteraz pribrala 9 a tiež to nie je nikde vidieť 🙂

ladyka8
autor
23. okt 2011

@katka.ott ďakujem pekne a želám všetko dobré 🙂

lauricka
23. okt 2011

@ladyka8 kym je dieta take ako ma byt v danom tyzdni plus minus, tak velkost brucha by ma vobec netrapila, kazdy to tam vnutri ma inak rozlozene. Horsie je furt reagovat na tie otazky a reci ostatnych, to verim.

demografka
23. okt 2011

@ladyka8 nemas za co a strach zahod za seba, ked pride tvoj cas tak ta ani nepadane uvazovat nad tym, proste budes intuitivne robit co bude treba, tak ako to uz v zivote s detmi chodi 🙂 neviem si predstavit co by som robila keby nieco a zrazu sa nieco stane a konas ako najlepsie vies... drzim palce