Málo cukru v krvi - máte podobnú skúsenosť?
ahojte baby od včera mi je velmi zle sa mi kruti hlava mam závrati hmlu pred očami, dnes som bola u mojej obvodnej lebo dnes tu moj gyn neni odrinuje inde, povedala mi že mam malo hladiny cukru v krvy, že možem stoho hoci kedy odpadnuť čo mam robit mam ist ma pohotovosť aby ma dali lezat do nemocnice alebo čo maly ste to niektora prosim,velmi sa bojim ze odpadnem som sama doma😥
@nerya nepomaha mi nic
@olivia2001 daj si colu alebo pepsi....ale žiadnu light....stúpne ti cukor ....na hlavu ak sa neprestane točiť si lahni a opri si nohy o stenu alebo si daj pod nohy podušky aby si ich mala vyvýšené a veľa piť...uvidíš za 10-15min.bude lepšie
@olivia2001 koľko si mala cukor? tlak normálny?
@olivia2001 pravidelne jesť nech tak neklesá hladina, dobre sa napi, oddýchni a nestresuj
@olivia2001 kúp si v lekárni glukomer a prúžky Accu-Chek Instant a nainštaluj si aplikáciu mySugar, meraj si cukor a všetko zapisuj do aplikácie čo ješ, piješ a namerané glykémie. Potom záznamy prepošli lekárovi na email vo formáte PDF. Na nízky cukor je najlepšia tekutina malý džúsik, ktorý na 200 ml ma 20 g sacharidov a kúsok pečiva, džúsik vyženie glykémiu hore a pečivo ju udrží.
@michellevendero Dakujem baby, kedže som tehotna v 6mesiaci,taak dr ma poslala ležat do nemocnici radsej,dufam ze bude vsetko ok.

Daj si dačo sladké 😉