Máte skúsenosť s opakovaným krvácaním v tehotenstve?

pato88
18. máj 2019

Ahojte, prosim mate niektora skusenost s krvacanim v tehotenstve? Ja som prvykrat krvacala na konci 9tt. Vtedy mi nasli ranu na maternici, vraj zo sportu. Opat prislo krvacanie v 12 tyzdni, to ma nechal lekar tyzden pn, pretoze to bolo pri placente. Opat krvacanie v 15tt a teraz v 18tt. Na pohotovosti nic nenasli, babo v poriadku, placenta a krcok tiez. Uz zacinam byt na prasky, mate niekto podobnu skusenost? Hlavne vzdy najdem krv len rano a cez den sa to ustali. Dakujem

eleu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
deti95060810
18. máj 2019

mala som pri 2 tehu...krvácala som podchvíľou do 5 mesiaca....Samozrejme zakaždým som skončila na niekoľko dní v nemocnici... Potom to zrazu prestalo a dokonca som išla aj do práce. Dieťa sa narodilo v termíne a súčasnosti chodí do 7 tr.

dancura
18. máj 2019

Ja som slabo krvacala vtedy kedy by mi prisla ms....vzdy len trosku. Trvalo to vsak len do cca 12tt. Skus pospominat,ci sa ti krvacanie neopakuje po 4 tyzdnoch.

pato88
autor
18. máj 2019

@eleu Ahoj, ano pohyby uz citim 🙂 a je to prve tehotenstvo.

pato88
autor
20. máj 2019

Dakujem za odpovede. Doktor nevidi dovod na paniku, tiez ma nechal chodit este do roboty...nedal mi ani tabletky, tak asi to naozaj nic vazne nie je, ale vzdy ma to vystrasi :(

lenkaam_1
20. máj 2019

Ja som mala to iste krvacanie cca do 27-29tt...
Ale poviem ti kvacanie bolo riadne s kusmi zrazenej krvi velkosti palca nie ze trochu...
Bola som pn cele tehotenstvo dopadlo to super mam doma 1.5 rocneho certa...
Mysli pozitivne 🙂

sassa15
22. máj 2019

@pato88 ahoj. Ja mam s tym tiez problem. Na zaciatku tehotenstva som krvacala/spinila, bolo toho celkom dost, tak sme utekali na pohotovost a dostala som progesteron. Nevedeli povedat z coho to je. Potom este parkrat som mala hnede spinenie, ale fakt len jemne, a kedze som uz bola poucena ze sa to stava, tak som to neriesila. Ale toto vsetko niekedy okolo 8-9 tyzdna. Od zajtra zacinam 17. tyzden a teraz v nedelu som bola na pohotovosti rano s tym ze som mala krce a krvacala tmavcervenu krv. Babo bolo v poriadku, aj placenta, aj krcok maternica. Lekar brutalne neprijemny a nekomunikativny, vycitala som to az z papiera. Poslal ma domov. Na obed sa to stupnovalo, uz aj take kusky tam boli, tak sme utekali zase na pohotovst, ale do ineho mesta. Tam som dostala injekcie a duphaston a do par hodin to prestalo. A mam lezat. Dnes rano zase krv, svetlo cervena, ale len malo a cez den uz nic. Od druheho lekara som mala v naleze 2x polyp na krcku maternice, tak dufam ze to bude z toho. Pred mesiacom som ich ale este nemala. Zajtra idem za svojou lekarkou, uvidime co povie ona.

pato88
autor
23. máj 2019

@sassa15 Ahoj ja ja mam polyp, uz niekolko rokov... podla lekara je "dobre ulozeny" a nezavadzia pri tehotenstve a snad vyjde pri porode. Mozno to bude vsetko z toho a zbytocne sa bojime. Ja som zacala s meditaciou pred spanim a celkom mi pomaha, aspon uz nemam nocne mory o krvacani :( 🙂 a tiez si hovorim, ze ak je vsetko v poriadku (krpec, placenta aj krcok) tak je to OK 🙂

sassa15
28. máj 2019

@pato88 tak dnes som som prisla domov, od piatka som bola v nemocnici kvoli krvacaniu 😥. Ako dokopy nic nezistili, resp. nevedeli povedat ze odkial to ide. Mala som vsak hladinu vitaminu K v uplne dolnej hranici normalu. Tak mi tam davali aj kanavit kvapky. Kedze ma vplyv na zrazanlivost krvi, mozno nieco na tom bude. Tak uvidime, snad sa to uz nezopakuje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre