Ahojte som v 22 týždni tehotenstva niekedy a pohyby som cítila dosť intenzívne od 19 týždňa zhruba ale je pravda že som viac ležala teraz sa sťahujeme tak moc cez deň nelezim a pohyby cítim menej ako predtým len pár kopancov a nič aj teraz ležím na chrbte a nič myslite že to je len tým že sa viac hýbem a babo to uspáva ?
neviem či je to tým, že si aktívnejšia ale aj ja som to okolo 21.tt tak mala. Taký menší útlm. Tak som sa vždy len zahrala s babulom aby som zistila že je ok a bola som v kľude. Potom sa po pár dňoch zase rozhýbalo a už to bolo iné kafe :D neboj sa...
Aj ja to tak mám som 23tt, a tiež mám také dni,, že mám aj strach či je malý v poriadku lebo napríklad pred vcerom sa cely den v kuse hýbal nezastavil sa áno v noci áno cez den, a včera absolútne nič iba večer sa dva krát prehodil, dnes sa už trocha pohýbal, asi dospávajú tie prebdenej dni 😀😀 ale vie ma niekedy vystrašiť
@petruska21 presne toto mám aj ja akurát som 23 tt😀 mam 2 dni sa intenzívne hýbe už som celá štástna a potom sú hneď na to 2 dni kedy sa pohne tak 2-3x ledva a už sa hneď bojím, ako keby dospaval tie 2 dni čo sa intenzívne hýbal 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?