Menej pohybov v 22. týždni

5. jan 2021

Ahojte som v 22 týždni tehotenstva niekedy a pohyby som cítila dosť intenzívne od 19 týždňa zhruba ale je pravda že som viac ležala teraz sa sťahujeme tak moc cez deň nelezim a pohyby cítim menej ako predtým len pár kopancov a nič aj teraz ležím na chrbte a nič myslite že to je len tým že sa viac hýbem a babo to uspáva ?

anabell1985
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bagre
5. jan 2021

neviem či je to tým, že si aktívnejšia ale aj ja som to okolo 21.tt tak mala. Taký menší útlm. Tak som sa vždy len zahrala s babulom aby som zistila že je ok a bola som v kľude. Potom sa po pár dňoch zase rozhýbalo a už to bolo iné kafe :D neboj sa...

petruska21
6. jan 2021

Aj ja to tak mám som 23tt, a tiež mám také dni,, že mám aj strach či je malý v poriadku lebo napríklad pred vcerom sa cely den v kuse hýbal nezastavil sa áno v noci áno cez den, a včera absolútne nič iba večer sa dva krát prehodil, dnes sa už trocha pohýbal, asi dospávajú tie prebdenej dni 😀😀 ale vie ma niekedy vystrašiť

viki_00
12. sep 2023

@petruska21 presne toto mám aj ja akurát som 23 tt😀 mam 2 dni sa intenzívne hýbe už som celá štástna a potom sú hneď na to 2 dni kedy sa pohne tak 2-3x ledva a už sa hneď bojím, ako keby dospaval tie 2 dni čo sa intenzívne hýbal 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre